Ingezonden persbericht


Juni 2001

NIEUWE EDITIE DUTCH BUSINESS DIRECTORY HONG KONG, CHINA

In Hong Kong is de volledig herziene, achtste editie van de "Business Directory Hong Kong, China" gepubliceerd.

Het naslagwerk, een uitgave van de in Hong Kong gevestigde Dutch Business Association Hong Kong, China (DBA), bevat behalve uitgebreide informatie over de ruim 260 individuele leden - die samen 130 bedrijven vertegenwoordigen - ook een overzicht van de overige Nederlandse bedrijven die actief zijn in Hong Kong, de Volksrepubliek China en zuidoost Azië.

Daarnaast biedt het boek - dit jaar voor het eerst in pocketformaat - algemene informatie over zakendoen in Hong Kong, China en Nederland.

In de loop der jaren is de DBA Dutch Business Directory Hong Kong, China een waardevolle gids gebleken voor personen die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de handel met Hong Kong en China.

De Dutch Business Association Hong Kong China is in 1991 op particulier initiatief opgericht. De vereniging behartigt de Nederlandse handelsbelangen in Hong Kong, waar ongeveer 3000 Nederlanders wonen, en China. Daarnaast bevordert de DBA de handelsrelaties tussen Nederland, Hong Kong en China.

De DBA heeft een permanent kantoor in Hong Kong, gevestigd op hetzelfde adres als het Nederlands Consulaat Generaal.

De "Business Directory Hong Kong, China 2001" is in Nederland verkrijgbaar bij de Netherlands Hong Kong Society, Prinsengracht 771, 1017 JZ Amsterdam, tel: 020-627701, fax: 020-6228529. De prijs bedraagt Euro 26,= inclusief verzendkosten.


-o-o-

Deel: ' Nieuwe editie dutch business directory hong kong, china '
Lees ook