Nieuws Gemeente Groningen


Nieuwe editie Stadsgids Groningen verschenen
De geheel geactualiseerde Stadsgids van Groningen is weer verschenen. Deze vraagbaak met uitgebreide informatie over de stad Groningen wordt in de loop van deze week gratis bij ongeveer 90.000 adressen bezorgd.

Inwoners van de stad Groningen met een sticker tegen ongewenst reclamedrukwerk op de brievenbus, kunnen de gids afhalen bij het Gemeentelijk Informatie Centrum aan de Kreupelstraat 1, bij de Wijkservice-centra in Hoogkerk en Lewenborg en bij de Openbare Bibliotheken.

Deze nieuwe uitgave heeft een digitaal tintje. De voorplaat is de home-page van de gemeente Groningen op Internet. De foto's in de gids zijn vervangen door afbeeldingen van diverse rubrieken van de gemeentelijke website. Het Internetadres van de gemeente Groningen is: www.groningen.nl

Verder staat de gids weer vol informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals de Milieuwijzer, de Stadjerspas, de openingstijden van gemeentelijke diensten etc.

Tevens zijn er diverse rubrieken zoals: Huisvesting en Wonen, Gezondsheidszorg, Sport, Onderwijs en bevat de gids ook enige informatie voor allochtonen/migranten in hun eigen taal.

Deel: ' Nieuwe editie Stadsgids Groningen '
Lees ook