Feyenoord


10-09-2001 | 13:35
EEN NIEUWE ELFTALFOTO
Afgelopen vrijdag verzamelden Feyenoords selectiespelers zich voor de vierde keer in dit prille seizoen op het hoofdveld van de Kuip voor het maken van een officiële elftalfoto. Nadat eerder de foto-shoot met het thuistenue al over moest vanwege een groot aantal afwezigen, moest de selectie nu voor de tweede keer in twee weken opdraven voor de elftalfoto in het officiële Champions League-uitshirt.

De reden was natuurlijk dat de drie keepers die op de vorige foto nog zon prominente plaats innamen inmiddels vervangen zijn door drie nieuwe doelverdedigers. Inmiddels is de foto toch genomen en geslaagd.

Gekke bekken trekken, broek laten zakken, het zijn zo van die traditionele grapjes die elke keer weer gemaakt worden tijdens de fotosessie voor de officiële elftalfoto. Zeker als spelers als Paul Bosvelt en Pierre van Hooijdonk deel uitmaken van de groep. Als dan tegelijkertijd ook nog Joris Lutz zijn presentatieteksten voor FeyenoordTV op moet nemen, valt te begrijpen dat het heel lang duurde voordat verzorger Gerard Meijer de spelers letterlijk op hun plaats kon zetten. In de onderstaande videoclip kunt u the making of de elftalfoto nog eens bekijken.

'Het is iets nieuws, zo'n apart shirt voor de Champions League', zei Kees van Wonderen op de dag van de fotoshoot. 'Maar ik vind het wel iets hebben. Het zit wat strakker en heeft de kleur van clubs als Lazio en Celta en dat vind ik heel mooi.'

Feyenoord zal het lichtblauwe Champions League-shirt voor het eerst dragen tijdens de uitwedstrijd tegen Spartak Moskou. Vanaf woensdag is het Champions League shirt echter al verkrijgbaar in de fanshops en via de reguliere verkooppunten. Het shirt is slechts in een beperkte oplage beschikbaar: kindermaten: fl. 139,95 en volwassenen fl. 149,95.

Een shirt winnen kan trouwens ook. Want vanaf woensdag worden bij de introductie van het nieuwe informatienummer 0909-FEYENOORD 10 gesigneerde shirts verloot onder diegenen die het goede antwoord weten op een prijsvraag. Over deze prijsvraag èn over 0909-FEYENOORD (0909-3393666, 35 Eurocent per minuut) kunt u vanaf woensdagochtend meer lezen op deze site.

Helemaal in de Champions League sferen kom je als je nu de nieuwe Feyenoord Champions League wallpaper via onderstaande links download en op je computer installeert.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe elftalfoto Feyenoord '
Lees ook