Ingezonden persbericht

Nieuwe Europese site YachtFocus.com start met 4.500 jachten

Snelle groei voor Nederlandse onderneming met een pan-Europese website voor particulieren en bedrijven

AMSTELVEEN, 20030328 -- Amstelveen, 28 maart 2003 - WorldYacht BV, een innovatief bedrijf gericht op dienstverlening voor jachtmakelaars in heel Europa, kondigt vandaag aan dat de nieuwe website YachtFocus.com van start gaat met 4.500 jachten. Op YachtFocus.com vindt de koper actueel aanbod van particulieren en van nu al zo'n 250 bedrijven uit alle landen van Europa. YachtFocus.com is de grootste Europees gerichte website die niet is gebonden aan een tijdschrift. Men vertrouwt volledig op internet als communicatiemedium.

YachtFocus.com opereert doelbewust internationaal maar laat alleen bedrijven toe van binnen Europa. Directeur Oosting zegt: "Veel websites voor gebruikte jachten zijn traditioneel op het eigen land gericht, terwijl internet juist geen grenzen kent. Kopen in het buitenland en vooral binnen Europa is echter steeds eenvoudiger. We hebben de Euro, budget luchtvaartmaatschappijen, Europese regelgeving en goed jachttransport. Op YachtFocus.com ziet de koper dankzij het grote aanbod geen enkel te koop liggend jacht over het hoofd. Je vergelijkt heel handig de prijzen in verschillende landen. Tegelijk bieden we een optie op het selectiescherm om het zoeken te beperken tot één bepaald land of regio binnen Europa. YachtFocus.com is dus Europees en landelijk tegelijk en dat is een groot pluspunt. "

YachtFocus.com verwacht verdere groei door een laag tarief te combineren met veel gebruiksgemak voor de adverteerder. Particuliere verkopers betalen Euro 35 voor gedetailleerde jachtgegevens en 5 foto's die door de medewerkers van YachtFocus.com worden ingegeven. Bedrijven betalen Euro 350 per jaar voor een onbeperkt aantal jachten. Bedrijven leveren gegevens naar keuze automatisch aan of geven zelf in met een eenvoudig invulscherm.

Over WorldYacht BV
WorldYacht BV is opgericht in 2001 in Amstelveen. Begonnen als bemiddelaar/agent voor uitsluitend jachtmakelaars in de Middellandse Zee vindt nu snelle uitbreiding plaats richting heel Europa. Naast het beheer van YachtFocus.com bemiddelt WorldYacht BV zelf in jachten en verricht het diensten zoals representatie voor makelaars op watersportbeurzen (HISWA en Boot Düsseldorf) en ontwikkeling van nautische websites.

Deel: ' Nieuwe Europese site YachtFocus.com start met 4.500 jachten '
Lees ook