Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe expositiemogelijkheid aan het Javaplein, Amsterdam Indische Buurt

Jansen Vintage en Qahwa d'Or hebben, in samenwerking met Puntspatie grafische vormgeving, de handen ineengeslagen en nieuwe expositieruimte gerealiseerd aan het Javaplein. Laagdrempelig en met name gericht op kunstenaars uit de omgeving.

Puntspatie organiseert sinds 2006 in de Plantage Etalage (tegenover Artis) maandelijks wisselende raamexposities, die veel waardering opwekken bij zowel buurtbewoners als professioneel kunstenaars.

Jansen Vintage en Qahwa d'Or bleken de ideale partners om in de Indische Buurt ook de mogelijkheid tot exposeren en verkoop van kunst te bieden. Tegelijkertijd geeft het de kans tot ontmoeting en discussie. Vanaf maart is in Qahwa d'Or de fotoserie No stress te zien van Yvonne Witte; een prachtige fotoserie uit Kaapverdi. Speciaal voor iedereen die even wil ontsnappen aan het jachtige bestaan in de stad en terugverlangt naar die fijne vakantie of naar zijn of haar thuisland, waar de tijd langzaam voorbijglijdt, while sitting at the dock of the bay... Jansen Vintage exposeert schilderijen van Jaap Kamsma. In elk geval tot eind maart te zien. Daarna volgen nieuwe exposities.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe expositiemogelijkheid aan Javaplein, Amsterdam Indische Buurt '
Lees ook