Nieuwe externe Iomega 52x24x52x CD-RW met HotBurn Pro Software is nu verkrijgbaar

Amsterdam, 26 maart 2003 - Iomega, leverancier van draagbare oplossingen voor gegevensbeheer, maakt de beschikbaarheid bekend van de nieuwe Iomega CD-RW 52x24x52x USB 2.0 externe drive. Deze nieuwste Iomega cd-brander is speciaal bedoeld voor iedereen die van snelheid houdt. Hij wordt geleverd met Iomega Hotburn Pro software, waarmee snel cd's kunnen worden gemaakt in twee stappen. Daardoor beschikken gebruikers over alles wat zij nodig hebben om snel en eenvoudig muziek, foto's en andere bestanden op te slaan en uit te wisselen.

Wat de CD-RW te bieden heeft Met een capaciteit van 52x24x52x (maximale snelheid voor write/rewrite/read) brandt de nieuwe externe CD-RW drive van Iomega een cd met 60 minuten muziek in minder dan 3 minuten. Digital audio extraction (DAE) met een snelheid van 48x maakt deze Iomega tot de snelste drive in de markt voor het samenstellen van muziekcompilaties. Bescherming tegen te lage bufferinhoud (buffer under-run) betekent dat gebruikers tijdens het branden gewoon met andere applicaties kunnen werken zonder dat het risico van fouten toeneemt. De installatie is een fluitje van een cent dankzij 'hot plug and play' onder Microsoft Windows en Mac OS. En de razendsnelle USB functionaliteit (USB 2.0) maakt volwaardige prestaties mogelijk met de juist uitgeruste computers, terwijl achterwaartse compatibiliteit met bestaande USB systemen, randapparatuur en kabels behouden blijft, zij het op lagere snelheid.

Meegeleverde software Iomega HotBurn Pro software (voor de pc) en HotBurn software (voor de Mac) brengen het cd branden in de meeste gevallen terug tot twee simpele stappen. HotBurn Pro vult de basisondersteuning voor CD-RW van Windows XP aan. De aanvulling bestaat uit functionaliteit voor het slepen en neerzetten van bestanden, een geïntegreerde console interface, functies voor het samenstellen van complicaties en een programma voor het maken van jewel cases en cd-hoesjes. Verder voegt de software een grafische audio layout editor toe, filters voor het onderdrukken van bijgeluiden, functionaliteit voor het creëren van systeem-cd's en een geavanceerde tool voor gegevensbeheer die opties biedt voor bestandsbeheer en opnamen in meerdere sessies. Eveneens meegeleverd zijn Adobe ActiveShare (alleen pc) en MUSICMATCH Jukebox (Mac en pc).

Compatibiliteit De Iomega CD-RW 52x24x52x USB 2.0 drive is compatibel met Microsoft Windows 98SE/2000/ME/XP en met Mac OS 8.6, 9.0.4, 9.1 op de Power Macintosh G4, de Blue and White G3 of iMac met ingebouwde USB 1.1 aansluiting. HotBurn voor Mac ondersteunt alléén USB 1.1.

Iomega CD-RW drives Sinds 1999 worden Iomega CD-RW drives door consumenten gebruikt voor het opslaan en uitwisselen van muziek en data. Het aanbod van externe optische drives bestaat momenteel uit de nieuwe Iomega CD-RW 52x24x52x USB 2.0, de Iomega CD-RW 48x24x48x USB 2.0, de Iomega CD-RW 40x12x48x USB 2.0, en de Predator CD-RW 40x12x40x USB 2.0. Alle CD-RW drives van Iomega worden geleverd met Iomega HotBurn software.

Over Iomega Iomega International SA is een Zwitserse dochteronderneming van Iomega Corporation en levert gebruiksvriendelijke en hoogwaardige storage oplossingen om de gebruikers in staat te stellen hun digitale gegevens te beschermen, te beveiligen, op te slaan en te delen. De bekroonde storage producten van Iomega omvatten de veelgevraagde Zip Drives 100MB en 250MB en de nieuwe Zip Drive 750MB, evenals hoogwaardige draagbare Iomega HDD-drives met een capaciteit van 20 tot 30 GB, externe Iomega HDD-drives met een capaciteit van 40 tot 120 GB en externe Iomega CD-RW-drives. De Iomega-software Automatic Backup, Iomega Sync? en het pakket HotBurn? CD-recording vereenvoudigen de beveiliging en het gedeeld gebruik van gegevens thuis en op het werk. Speciaal voor netwerken pakken de nieuwe Iomega NAS-servers uit met een capaciteit van 480 GB tot 720 GB. De firma is bereikbaar op het Web op http://www.iomega.com.

Deel: ' Nieuwe externe Iomega 52x24x52x CD-RW met HotBurn Pro Software '
Lees ook