Travel Unie International Nederland N.V.

Persbericht

Introductie
Persberichten

Kort weg met Arke en Holland International

8 oktober 2001
Deze week hebben Arke Reizen, Holland International en Golden Tulip hotels gezamenlijk een nieuwe flyer uitgebracht met verrassende hotels. De brochure bestaat uit kort weg vakanties in Nederland, België en Duitsland. De klanten hebben de keuze uit 33 hotels in maar liefst 25 steden. De hotels bieden speciale arrangementen zoals een koninklijk-, beauty-, middeleeuws- of wijnarrangement.

Het Golden Tulip hotel in Zoetermeer biedt bijvoorbeeld een koninklijk- en een ski-arrangement. Dit viersterrenhotel ligt vlak bij één van de grootste indoor skipistes van Nederland. Inbegrepen bij het ski-arrangement zijn een overnachting met ontbijt, een welkomstdrankje, een keer materiaalhuur, een ski/snowboardles, een keer vrij skiën/snowboarden, een drie gangen diner en entree voor Holland Casino in Scheveningen.
De prijs is 130 euro per persoon.

Het Golden Tulip hotel in Trier biedt een romantisch arrangement voor drie dagen, dat bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt, een diner bij kaarslicht en een fles wijn op de kamer. Trier is het oudste stadje van Duitsland met vele overblijfselen uit de Romeinse stad zoals de Porta Nigra. Dit arrangement kost 94 euro per persoon.

Midden in de Antwerpse diamantwijk staat het Golden Tulip Waldorf hotel. Inbegrepen bij 'Even genieten in Antwerpen' zijn twee overnachtingen met ontbijt, een driegangen menu, entree voor het Rubens museum en een stadstour door Antwerpen met de hop on hop off bus. Het driedaags arrangement kost 94 euro per persoon.

De aanbiedingen zijn geldig tot en met 6 januari 2002.

Deel: ' Nieuwe flyer Arke en Holland International met Golden Tulip '
Lees ook