PERSBERICHT - 04 JANUARI 2000

Nieuwe `G'Day' Airpass tarieven Ansett Australia bekend

De nieuwe, verlaagde tarieven voor binnenlandse vluchten met de G'Day Airpass in de regio Australië en Nieuw-Zeeland zijn bekend. De pas is een couponboekje dat bestaat uit minimaal twee en maximaal tien vluchtcoupons voor trajecten die de reiziger zelf kiest.

Van 1 april 2000 tot 31 maart 2001 kost een coupon - afhankelijk van het aantal te vliegen zones - EUR 135 (NLG 297,50) of EUR 170 (NLG 375,-).

Twee zones

Volgens het zone-concept bestaat Australië uit twee zones en vormt Nieuw-Zeeland de derde zone, zo legt de nieuwe G'Day Airpass-brochure van Ansett Australia uit. De pas is geldig op bijna alle vluchten van Ansett Australia en Air New Zealand binnen en tussen Australië en Nieuw-Zeeland.

Reizen in Nieuw-Zeeland en Australië is ideaal tegen vaste vluchttarieven met de populaire G'Day Airpass. Voor een vlucht in een zone is een Single Zone Coupon nodig (EUR 135) en voor verbindingen tussen verschillende zones een Multi Zone Coupon (EUR 170). De pas is alleen buiten Australië verkrijgbaar en uitsluitend in combinatie met een internationaal vliegticket.

Voor vluchten tussen grotere steden als Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane, Adelaide en een aantal regionale vliegvelden, kunnen reizigers bovendien tegen een extra toeslag gebruik maken van de partnerluchtvaartmaatschappijen Kendell Airlines, Flight West, Skywest en Transstate.

Nieuwe vlucht: Broome - Denpasar

De vliegroutes van Ansett Australia - de grootste binnenlandse luchtvaartmaatschappij van Australië - ontsluiten het hele land. De maatschappij voert daarnaast internationale vluchten uit op enkele Aziatische toegangspoorten - Hong Kong, Denpasar, Osaka en Port Moresby - en Fiji. Op 1 april wordt er een nieuwe dienst toegevoegd: van Broome in het westen van Australië naar Denpasar op Bali.

Ansett Australia maakt deel uit van de Star Alliance. Vluchten kunnen daardoor ook als onderdeel van de vluchten-rond-de-wereld tegen speciale tarieven worden geboekt. Bijvoorbeeld de Big Planet Tour met Singapore Airlines en Air New Zealand, Escapade met Singapore Airlines, Air New Zealand en South African Airways en Star Round the World Fares met alle partnermaatschappijen van de Star Alliance.

Brochure G'Day-Airpass

De nieuwe brochure over de G'Day Airpass is verkrijgbaar bij het verkoop- en reserveringskantoor in België: Meir 24, 2000 Antwerpen, telefoonnummer vanuit Nederland (0800) 022 10 16 en vanuit België (03) 202 13 55.

Noot aan de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie en/of illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met:

Lankhorst Public Relations
Wilma Lankhorst / Kirsten van Huet
Postbus 31408
6503 CK NIJMEGEN

T. 0031-(0)24-3501717
F. 0031-(0)24-3501818
E. wilma@lankhorstpr.nl / kirsten@lankhorstpr.nl

Deel: ' Nieuwe 'G'Day' Airpass tarieven Ansett Australia bekend '




Lees ook