Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe generatie netwerkservers voor MKB

Hoofddorp, juni 2002 - Mitel Networks introduceert de Mitel Networks 6000 Small Business Application Platform, een internet-bedrijfscentrale voor het midden- en kleinbedrijf. Dit alles-in-een-systeem biedt kleine bedrijven en regiokantoren een eenvoudige netwerkserver-oplossing voor het opzetten van een veilig en betrouwbaar netwerk, inclusief begrijpelijke beheerapplicaties en -diensten. Er is vrijwel geen ICT-ervaring nodig om de 6000 te installeren en te beheren, en daarmee bouwt Mitel Networks voort op de reputatie van Mitel Networks SME Server die diverse keren is onderscheiden vanwege de gebruiksvriendelijkheid.

De 6000 is voorzien van alle noodzakelijke functies voor een volwaardige internetserver, zoals een firewall, het delen van bestanden en printfaciliteiten, e-mail- en webserverfaciliteiten en beheertools die eenvoudig in gebruik zijn. Bovendien biedt de 6000 anders dan bestaande netwerkservers geintegreerde beheerdiensten zoals virusprotectie, IPSEC virtual private networking, 24X7 monitoren, gegarandeerde e-mail, DNS-diensten en toegang tot een brede range van
productiviteitsgebaseerde applicaties die te downloaden zijn.

Mitel Networks
Mitel Networks is de marktleider in spraak-, video- en gegevensconvergentie over breedband-netwerken. Het bedrijf levert geavanceerde communicatie-oplossingen waarbij het accent ligt op gebruikersgemak, en die gemakkelijk aan individuele wensen kunnen worden aangepast.
Dankzij intuitief te bedienen interface en toepassingen, kunnen organisaties op innovatieve wijze hun informatie beheren. Organisaties profiteren van de geintegreerde oplossingen die de investeringen in bestaande systemen beschermen, en het tegelijkertijd mogelijk maken kosteneffectief en productief te werken. Met meer dan dertig jaar ervaring, levert Mitel Networks een nieuwe, versimpelde vorm van convergentie, met duidelijke voordelen voor de eindgebruiker. Het hoofdkantoor van Mitel Networks is gevestigd in Ottawa, Canada. Daarnaast is Mitel Networks via kantoren, partners en resellers over de hele wereld vertegenwoordigd. Meer informatie is te vinden op https://www.mitel.com.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe generatie netwerkservers voor MKB '
Lees ook