LENTHE PUBLISHERS

Nieuwe Goede Doelen Gids 2003

Amsterdam, februari 2003

Onlangs is bij uitgeverij Lenthe de nieuwe jaaruitgave van de Goede Doelen Gids verschenen. Deze gids voor publiek en bedrijfsleven is Nederlands eerste en enige complete naslagwerk. Alle erkende instellingen, dat wil zeggen instellingen met een CBF-Keur of een Verklaring van geen bezwaar, zijn hierin opgenomen.

In profielen vertellen goede doelen u meer over de achtergrond, doelstellingen, ambassadeurs en projecten die de steun van het publiek waard zijn. De profielen zijn gerangschikt op de categorieën: gezondheid, internationale hulp, natuur & milieu en welzijn.

In de Goede Doelen Gids is een aantal hoofdstukken gewijd aan fiscale en notariële onderwerpen rond schenken aan goede doelen. Daarnaast biedt een aantal hoofdstukken feiten en wetenswaardigheden over de filantropische branche.

De Goede Doelen Gids is verkrijgbaar bij de boekhandel voor euro 12,50. Daarnaast is de gids beschikbaar via het notariskantoor en een aantal financiële instellingen. Een actuele versie van de Goede Doelen Gids is beschikbaar op www.goededoelen.nl

Deel: ' Nieuwe Goede Doelen Gids 2003 '
Lees ook