Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe boek Harry Potter gratis bij aanschaf E 50,- huurtegoed Movie MAX

Son, 22 augustus 2005 - Bij videoverhuurketen Movie MAX kun je nu een gratis exemplaar van het boek Harry Potter en de Halfbloed Prins reserveren. Je krijgt het boek (Nederlandse editie, paperback t.w.v. E 19,50) gratis bij de aanschaf van E 50,- huurtegoed.

De reserveringsperiode loopt tot en met zondag 28 augustus 2005. Wees er wel snel bij, want voor deze actie geldt: op=op. De Nederlandse editie van het zesde deel uit de populaire Harry Potter-serie van J.K. Rowling kan vanaf zaterdag 19 november 2005 bij alle Movie MAX moviestores worden afgehaald. Kijk op www.moviemaxmoviestores.com voor de dichtstbijzijnde winkel.

Movie MAX
Movie MAX is een revolutionaire formule op het gebied van home entertainment. Met meer dan 160 vestigingen in de Benelux is de franchiseorganisatie één van de grootste videoverhuurketens van Europa. Movie MAX is dé videotheek die vooroploopt als het gaat om vernieuwing, beleving en fun. Movie MAX geeft de toekomst aan grotere, ruim opgezette moviestores, waar de consument alles vindt op het gebied van home entertainment.

Deel: ' Nieuwe Harry Potter gratis bij aanschaf E 50,- huurtegoed Movie MAX '
Lees ook