STUDENTEN.NET

Facelift www.studenten.net

PERSBERICHT
8 oktober 2001

STUDENTEN.NET NIEUWE HOMEPAGE

Studenten.net heeft de homepage van haar site www.studenten.net een facelift gegeven. Op de nieuwe homepage hebben bezoekers een beter overzicht van de diensten en dagelijks verse content. Studenten.net is bezig de achterliggende pagina's van dezelfde look&feel als die van de homepage te voorzien. Momenteel worden de pagina's van www.studenten.net 900.000 keer per maand bekeken.

WERVING- & SELECTIEDIENSTVERLENING
Studenten.net, onderdeel van The WOW! Company, vertegenwoordigt de grootste online studentencommunity van Nederland met op dit moment meer dan 80.000 geregistreerde leden. Studenten.net helpt studenten met het zoeken naar stages, afstudeeropdrachten en banen. Studenten.net laten hiertoe hun cv bij Studenten.net achter, zodat bedrijven online kunnen putten uit de cv-databank voor het invullen van hun vacatures.

FUN & FUNCTION
Naast de werving- en selectiedienstverlening, worden op de studentensite (https://www.studenten.net) financiele diensten aangeboden en informatie over studie, carriere en vrije tijd. Studenten.net is ook de organisatie achter het computerspel Virtual Gotcha!, het spel waarmee studenten virtueel een einde kunnen maken aan hun studieschuld, door het gebouw van de Studiefinanciering op te blazen.


0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE PERS
Meer informatie kunt u inwinnen bij Studenten.net, Heinrich Naumann, telefoonnummer 050-3114377, e-mail heinrich@studenten.net


08 okt 01 11:06

Deel: ' Nieuwe homepage Studenten.net '
Lees ook