PERSBERICHT

Nieuwe HOTbox: Country

HOTBOX de sensatie in gas-sfeerverwarming

In navolging op de succesvolle introductie van de sensationele HOTBOX - collectie, introduceert Helex een nieuw model: de Country.

Een uitgebalanceerd assortiment van acht gas-sfeertoestellen met ongekende mogelijkheden.
De basis van alle modellen is de universele verbrandingsunit. Een "gesloten doosvorm" voorzien van een gasblokkenvuur die zorgt voor een levensecht vlammenspel.
Het rendement ligt hoog, terwijl er aan sfeer absoluut niet wordt ingeboet. Ondanks het maximale vuurbeeld van ruim 40 bij 40 cm heeft de totale haard toch een compacte afmeting. Hierdoor is hij in vrijwel iedere situatie toepasbaar.
De HOTBOX kan zowel als hoofd- of als sfeerverwarming worden gebruikt, waarbij de ongekende variatie in modellen hem maken tot een sfeerbepalend element in elk interieur.

Naast de bestaande modellen: Basic, Expression, Monitor, Classic, Art-Deco, Cascade en Arena is de collectie uitgebreidt met de Country. De HOTBOX Country is nostalgisch, romantisch vormgegeven. Hij heeft een strak belijnde buitenkant. Boven en onder het vuur heeft hij een lichte radius. Hij is voorzien van messing details. De Country is er in zwart gespoten en een klassieke gepoetste uitvoering.

Elke HOTBOX is verkrijgbaar in vele variaties. Dat geldt voor de afwerking, de wijze van het afvoeren van de verbrandingsgassen en de hout of kolen interieurs.
Het afvoeren van de verbrandingsgassen kan via de schoorsteen, door de gevel of een combinatie van afvoer door de schoorsteen en verbrandingslucht aanvoer door de gevel.
De gevel- en combinatie-uitvoering zijn gesloten toestellen. Zij hebben geen invloed op de luchthuishouding in de kamer. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor de geïsoleerde en mechanisch geventileerde woningen.

De prijzen variëren van fl. 2325,-- voor het 'basic' model tot fl. 3595,-- voor de Classic en de Country.

============================================================= Voor verdere informatie:
Marja van Daalen, afdeling Public Relations Tel. nr. 023 58 33 000.
Fax nr. 023 58 33 033.
E-mail: helex@helex.nl

Deel: ' Nieuwe HOTbox van Helex Country '
Lees ook