99109

PROFESSIONELE KLEURENPRINTER VOOR NETWERKEN

Krachtige HP 2500CM Professional Series kleurenprinter met foto-beeldkwaliteit

Amstelveen, 3 mei 1999 - Hewlett-Packard heeft de HP 2500-serie uitgebreid met de HP 2500CM Professional Series kleurenprinter. Deze nieuwe professionele inkjetprinter is ontworpen voor kleine werkgroepen en integreert naadloos in grote netwerkomgevingen. De HP 2500CM printer breidt hiermee het gebruik van kleur op kantoor nog verder uit.

Met de HP 2500CM kleurenprinters maken gebruikers van allerlei afdelingen kleurrijke documenten, zoals presentaties, spreadsheets en grafieken. De HP 2500CM kan een breed scala aan media bedrukken, waaronder briefkaarten, labels, transparante vellen en papierformaten tot A3 oversize. Het gebruik van HP's exclusieve PhotoRet II kleurlagentechnologie zorgt voor afbeeldingen van fotokwaliteit op elk soort papier. De printer drukt 11 A4 of 7 A3 zwart-wit per minuut af en 9 A4 of 6 A3 kleur.

Het innovatieve inktsysteem van HP bestaat uit vier aparte inktpatronen en vier aparte printkoppen. De printkoppen zijn groot en drukken hierdoor bredere banen af, wat de snelheid van de printer verhoogt. Elk onderdeel is voorzien van een 'smart chip'-geheugen dat een seintje geeft wanneer een inktpatroon leeg raakt of een printerkop aan het einde van zijn levensduur komt. Deze informatie wordt op het LCD-scherm van de printer of op het scherm van de gebruiker getoond, waarna deze de inktniveaus en printerkoppen kan controleren. Documenten hoeven zo niet opnieuw te worden afgedrukt, wat media- en inktverspilling tegen gaat. Is een component aan vervanging toe, dan kan het losse component vervangen worden, in plaats van de hele unit.

De HP 2500CM printer heeft 20 MB standaard RAM-geheugen, uitbreidbaar tot 76 MB, een interne netwerk 10/100 Base-T/BNC MIO-kaart en Ethernet. Hij heeft een printcapaciteit van 12.000 pagina's per maand, wordt standaard geleverd met twee papierladen, voor maximaal 400 vellen en heeft een innovatief LCD-scherm voor eenvoudige printerconfiguratie en -bediening. De nieuwe printer maakt gebruik van de standaard printertalen PCL3, PCL5 (vanaf zomer 1999 beschikbaar) en true Adobe Postscript 3. De HP 2500CM printer is compatible met Microsoft Windows 3.1x, 95/98 en Windows NT 4.0.

Met de PostScript upgrade kit kunnen gebruikers van de HP 2500C printer hun printer upgraden naar een HP 2500CM. De HP 2500CM printer wordt geleverd met een beperkte on-site garantie van een jaar. Meer informatie is te vinden op https://www.hp.com/go/2500c.

Hewlett-Packard levert één van de breedste productportfolio's op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen heeft HP software, randapparatuur, complete Internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur. Met 122.800 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen, waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Adobe en Adobe Photoshop zijn handelsmerken van Adobe Systems Incorporated. Windows is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.
Microsoft Windows is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

Microsoft is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

Deel: ' Nieuwe HP 2500CM Professional Series kleurenprinter '
Lees ook