Hewlett-Packard


Nieuwe HP fotoprinters voor het hele gezin

Amstelveen, 11 juni 2002 Hewlett-Packard brengt twee nieuwe fotoprin-ters op de markt. De HP Photosmart 7150 is een inkjetprinter die levensechte fotokwaliteit combineert met printen voor dagelijks gebruik. Met de HP Photosmart 7350 kunnen fotos ook zonder tussenkomst van een pc worden geprint.

Levensechte kleuren
De printers maken gebruik van de nieuwe HP Photoret IV-technologie. Deze combineert zes primaire inkten tot meer dan 1,2 miljoen kleuren op fotopapier. De nieuwe fotocartridge Nr. 58 combineert ultrakleine druppeltjes (4 picoliter) en nieuwe fotoinkt om puntjes op het papier te plaatsen die met het blote oog nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen deze modellen ook 4800 dpi(1) printen. Met de zwarte cartridge (optioneel) teksten scherp afgedrukt.

Direct printen
Met de USB-poort aan de voorkant kunnen gebruikers eenvoudig een digi-tale camera van HP aan de printer koppelen en zonder tussenkomst van een pc fotos printen. De HP Photosmart 7350 heeft daarnaast vier slots voor CompactFlash, SmartMedia, Secure Digital, MultiMediaCard en Sony Memory Stick geheugenkaarten.
Tevens een LCD-paneel waarop gebruikers snel en eenvoudig printfuncties kunnen kiezen. Zo kunnen ze ook snel fotos naar een pc verzenden en opslaan of kleurenfotos omzetten naar zwart-wit of sepia.

Fotos zonder witte randen
De speciale lade voor papier van 10 x 15 centimeter (bijvoorbeeld HP Premium Plus 10x15 Photo papier) maakt het mogelijk fotos zonder witte randen te printen. De printers worden geleverd met de nieuwe versie van HP software voor printing en imaging, waaronder HP Memories Disc Creator. Met HP Memories Disc Creator software kunnen gebruikers multimedia cds creëren voor zelfontworpen diashows, muziek en titels.

De HP Photosmart-printers besparen tijd en geld met hoge printsnelheden:

HP Photosmart 7150:14 paginas per minuut in zwart-wit met de optionele Nr. 57 zwarte inktcartridge en 10 ppm in kleur;

HP Photosmart 7350:17 paginas per minuut in zwart-wit met de optionele Nr. 57 zwarte inktcartridge en 11 ppm in kleur. De printers beschikken over een sensor die automatisch herkent welk papier er in de papierla zit.

Prijzen
De HP Photosmart 7150 heeft een consumentenadviesprijs van 219,- inclusief BTW.
De HP Photosmart 7350 heeft een consumentenadviesprijs van 269,- inclusief BTW.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend leverancier van producten, oplossingen en diensten en maakt technologieën toegankelijk voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing.

Het nieuwe HP heeft over 2001 een gecombineerde omzet van circa 81,7 miljard dollar behaald en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. In Nederland bedroeg de omzet circa 2,18 miljard en heeft HP 10 vestigingen.
1) tot 4800 dpi geoptimaliseerde resolutie in kleur op HP Premium fotopapier, 1200x1200 dpi invoer.

Deel: ' Nieuwe HP fotoprinters voor het hele gezin '
Lees ook