99178

HP OMNIBOOK XE2 NOTEBOOK PC MET INTEL PENTIUM II
366 MHZ PROCESSOR

Nieuwste notebook PC biedt meer vermogen in een betrouwbaar, aantrekkelijk geprijsd pakket

Amstelveen, 18 augustus 1999 - De nieuwste versie van de HP OmniBook XE2 van Hewlett-Packard is uitgebreid met een Intel Pentium II 366 MHz processor. Professionele gebruikers kunnen zo met meer vermogen en tegen een scherpe prijs gebruik maken van hun mobiele computer.

Intelligent ontwerp
Het 'all-in-one' ontwerp van de HP OmniBook XE2 notebook PC is uiterst betrouwbaar. De gemiddelde uitval blijft ver onder het gemiddelde van vergelijkbare systemen.
De HP OmniBook XE2 notebook PC is uitermate geschikt voor presentaties door de ingebouwde harde schijf, diskettestation en een cd-rom drive. Hiermee wordt het meebrengen en wisselen van bijkomende componenten overbodig. Ook het ingebouwde 56-kbps-modem, dat zorgt voor snelle verbindingen, en de dubbele display-mogelijkheden maken van de HP OmniBook XE2 notebook PC een ideaal systeem voor zakelijke presentaties.
Op de handig vormgegeven computer zitten bedieningsknoppen voor de cd-rom speler, zodat de gebruiker cd's met geluid kan afspelen, zonder dat de PC hoeft aan te staan.
De nieuwste versie van de HP OmniBook XE2 notebook PC weegt, door de lithium-batterijen, slechts 2,9 kilogram en bestaat uit:


* Intel Celeron 333 en Intel Pentium II 333 en 366 MHz processor;
* 6.2 GB harde schijf;

* 64 MB SDRAM, uitbreidbaar tot 256 MB;

* 128-bit grafische kaart met 2MB eigen DRAM;

* 13.3 inch XGA TFT beeldscherm;

* 24 X cd-rom en diskettedrive;

* intern 56 Kbps V 90 standaard compatible modem;
* geïnstalleerde Microsoft Windows 95, Windows 98 of Windows NT 4.0, MCAfee Virusscan en System Diagnostic van HP DiagTools 2.0.

Een poort-replicator en geheugenmodules zijn los te verkrijgen. De nieuwste versie van de HP OmniBook XE2 notebook PC zal te verkrijgen zijn vanaf fl.
7.000,00 (excl. B.T.W.).
Meer informatie over de HP OmniBook XE2 notebook PC is te vinden op https://www.hp.com/OmniBook.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van Internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten. De computer-gerelateerde omzet over het jaar 1998 bedroeg wereldwijd 39,5 miljard dollar. HP is bezig met de oprichting van een aparte organisatie voor de productie van test- en meetapparatuur, halfgeleiders, medische systemen en apparatuur voor chemische analyses. Deze activiteiten genereerden in 1998 een omzet van 7,6 miljard dollar.

Met 123.000 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen, waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Windows is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

Pentium is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Intel Corporation

Microsoft Windows is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

Microsoft is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

Deel: ' Nieuwe HP Omnibook XE2 notebook met Pentium II 366 mhz '
Lees ook