99195

NIEUWE HP VECTRA VL600 CORPORATE PC BIEDT
ZEKERHEID EN LANGE LEVENSDUUR

Amstelveen, 20 september 1999 - Hewlett Packard introduceert de HP Vectra VL600 corporate PC. De nieuwe HP Vectra VL 600 bevat Intel's nieuwste processor en chipset. Hierdoor vormt de PC een krachtige, bedrijfszekere en eenvoudige oplossing, waarmee gebruikers hun IT-omgeving kunnen voorbereiden op het volgende millennium.

Nu IT-omgevingen zich op het jaar 2000 voorbereiden, biedt de HP Vectra VL600 corporate PC een stabiel platform waarmee gebruikers de snel veranderende technologie kunnen bijhouden, en tegelijkertijd de tijd en kosten van het maken en toepassen van software-images kunnen beperken. De nieuwe HP Vectra VL600 corporate PC biedt de nieuwste hardware-eigenschappen:


* Nieuwe RAMBUS-geheugentechnologie. De HP Vectra PC en het RAMBUS-geheugen bieden samen twee keer zo veel bandbreedte, zodat gebruikers hun productiviteit kunnen verhogen en kunnen profiteren van toekomstige office-applicaties.

* Flexibiliteit voor de volgende generatie applicaties en besturingssystemen. De HP Vectra VL600 PC biedt extra ruimte voor toekomstige applicaties en zal het Microsoft Windows 2000 besturingssysteem volledig ondersteunen.

* Toegankelijke service doordat verwisselbare onderdelen, zoals processor of geheugen, zonder gereedschap direct toegankelijk zijn voor up-grade of reparatie.

* De nieuwste Intel-processor en -chipset voor hoger prestaties en flexibiliteit.

Meer stabiliteit
De nieuwe HP Vectra VL600 corporate PC garandeert de stabiliteit van software-images gedurende de gehele levenscyclus van negen tot twaalf maanden, zelfs bij upgrades van de processor en het geheugen. Om de migratie van PC-images te vereenvoudigen, biedt HP IT-beheerders HP Image Engineer. De beta-versie van dit product is binnenkort gratis te downloaden van https://www.hp.com/desktops. Met HP Image Engineer is de migratie van software-images naar nieuwe HP PC-modellen in een paar simpele stappen uit te voeren. Zo kunnen gebruikers in circa 45 minuten een bestaand software-image omzetten naar een nieuw software-image.

Daarnaast worden alle nieuwe HP Vectra VL PC's geleverd met de HP Image Creation CD, voor het maken en herstellen van corparate software images. Ook de Image Library CD, voor het op afstand ontwikkelen van software images, wordt standaard meegeleverd.
HP beheersbaarheid
De nieuwe HP Vectra VL600 corporate PC wordt binnenkort geleverd met de nieuwste versie van HP TopTools. Zo kunnen IT-beheerders de prestaties van de afzonderlijke componenten meten, zoals het geheugen en de harde schijf. Met deze systeemfeedback zijn problemen beter op te lossen en is beter preventief onderhoud mogelijk.

HP security
De nieuwe HP Vectra VL600 corporate PC kan worden gebruikt in combinatie met de HP ProtectTools smart-card accessory kit. Deze kit biedt alles wat een IT-beheerder nodig heeft om een zakelijk smart-cardprogramma te implementeren, inclusief een smart-cardlezer en twee smart-cards. Andere HP ProtectTools leveren, via HP TopTools, een detectiesysteem voor 'chassis-intrusion' en zorgen voor het op afstand afsluiten van belangrijke componenten. Zo kan de IT-manager het netwerk proactief beveiligen.

De nieuwe HP Vectra VL600 corporate PC is vanaf begin oktober verkrijgbaar.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie over Hewlett-Packard en het Y2K-programma is te vinden op: www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van Internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten. De computer-gerelateerde omzet over het jaar 1998 bedroeg wereldwijd 39,5 miljard dollar. HP is bezig met de oprichting van een aparte organisatie voor de productie van test-en-meetapparatuur, halfgeleiders, medische systemen en apparatuur voor chemische analyses. Deze activiteiten genereerden in 1998 een omzet van 7,6 miljard dollar.

Met 123.000 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar in 1998 is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Deel: ' Nieuwe HP Vectra VL600 corporate pc '
Lees ook