Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuwe huisvesting en nieuwe identiteit voor ASN Groep

Amsterdam, februari 2003

ASN Groep, service in automotive, heeft haar groepsactiviteiten verhuisd van Hillegom naar Amsterdam Noord. De bereikbaarheid en de beperkte ruimte maakten het noodzakelijk om uit te kijken naar een nieuwe huisvesting. De oplossing werd gevonden in de eigen geledingen. Want bij Autoschade Service Amsterdam bleek de bovenverdieping leeg te staan. Vanaf 3 februari jl. hebben de 10 medewerkers van de franchisemaatschappij hun intrek genomen in het nieuwe kantoor aan Pleimuiden 4 (industrieterrein Sloterdijk III) te Amsterdam.

Tegelijkertijd met de intrek in het nieuwe kantoor, presenteert ASN Groep haar nieuwe corporate identity." In het verleden trad er nog wel eens verwarring op als wij naar buiten toe communiceerden", aldus algemeen directeur Peter Lammerts. "Met onze nieuwe huisstijl zal duidelijker worden dat ASN Groep als holding actief is voor de drie franchisenetwerken; Autoschade Service Nederland, Quick Repair Nederland en Truck Service Nederland.

De drie schadenetwerken zullen hun eigen uitstraling behouden en zullen de komende tijd sterker in de markt geprofileerd worden. Autoschade Service Nederland als topservice center voor alle schades aan personenauto's, Quick Repair Nederland als shop voor de kleine schades voor vooral particulieren en Truck Service Nederland voor schades en het aanbrengen van huisstijlen en belettering bij bedrijfswagens en trucs.

is het belangrijk dat onze contractpartners met één partij praten. Daarom is het dat ASN Groep de commerciële functie zal vervullen voor de raamcontracten", aldus Lammerts. "Deze rol vraagt om een professionele uitstraling en het is dan ook de belangrijkste reden geweest om te kiezen voor een nieuwe eigentijdse corporate identity, die past bij een organisatie als ASN Groep", vervolgt Lammerts.


- Einde Persbericht -

Voor meer informatie neemt u contact op met:
ASN Groep
Peter Lammerts
Pleimuiden 4 (ind.terr. Sloterdijk III)
1046 AG Amsterdam
Postbus 57652
1040 BN Amsterdam
tel. 020-4488020
fax 020-4488022
Internet: www.asngroep.nl

Deel: ' Nieuwe huisvesting en nieuwe identiteit voor ASN Groep '
Lees ook