THE TIMKEN COMPANY

Nieuwe industriële E-business capaciteit op Endorsia.com

The Timken Company kondigt nieuwe industriële E-business capaciteit aan op Endorsia.com

Canton, Ohio - Ter uitbreiding van de E-business mogelijkheden, gaat The Timken Company (NYSE: TKR) nu haar producten en diensten aanbieden op Endorsia.com, een toonaangevend, op het web gebaseerde marktplaats voor eersteklas industriële goederen en diensten voor distributeurs.

(Foto: https://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19991012/TKRLOGO )

Eerder dit jaar namen The Timken Corporation, INA Holding Schaeffler KG, Rockwell Automation, the Sandvik Group en de SKF Group gezamenlijk ieder een even grote deelname in Endorsia.com International AB.

De nieuwe on-line capaciteit biedt direct toegang voor industriële distributeurs tot beschikbaarheid van producten, prijzen, het plaatsen en de status van orders van het European Service Center.

'Met Endorsia.com kunnen distributeurs on-line de beste industriële merkproducten kopen, die vandaag de dag op de markt zijn,' zei Dan Muller, vice president - distributie management - The Timken Company. 'Alle bedrijven op Endorsia bepalen hoe zij hun producten willen aanbieden, maar ze profiteren wel van gedeelde ontwikkelingskosten en een groter aantal bezoekers aan de site.'

'We spelen in op de behoefte van klanten op een mondiale schaal door producten via E-business aan te bieden,' aldus Scott G. Biltz, global manager - E-business integratie - The Timken Company. 'Onze aanwezigheid op Endorsia past uitstekend in een divers bedrijfslandschap met vele verschillende talen en valuta. We leggen ons toe om via E-business zaken te doen met onze distributie partners en we vinden het geweldig om zo toonaangevend te zijn.'

De lancering van van Timken op Endorsia.com volgt op de lancering in april van Timken op PTplace.com, een marktplaats voor distributeurs in Noord-Amerika.

The Timken Company (NYSE: TKR) (https://www.timken.com ) is een toonaangevende, internationale producent van kwalitatief hoogwaardige lagers, legeringen en gespecialiseerde staalsoorten en componenten en is daarnaast leverancier van verwante producten en diensten. Met bedrijfsactiviteiten in 24 landen heeft het bedrijf ongeveer 19.700 mensen in dienst en kende in 2000 een omzet van USD 2,6 miljard.

Foto: https://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19991012/TKRLOGO

AP Archive: https://photoarchive.ap.org

PRN Photo Desk, +1-888-776-6555 or +1-212-782-2840

Company News On-Call:
https://www.prnewswire.com/gh/cnoc/comp/874650.html

Website: https://www.timken.com

Jeff Guritza, Senior Marketing & Communications Analyst - E- Business van
The Timken Company, +1-330-471-4788

15 okt 01 13:47

Deel: ' Nieuwe industriële E-business capaciteit op Endorsia.com '
Lees ook