HEALTHY BUSINESS

Webfit.Nl - Gezondheid En Fitness Online

Haarlem, 1 mei 2000.
Vanaf vandaag kunt u een nieuwe internet-site bezoeken op het gebied van gezondheid en fitness. De site heet webfit.nl (www.webfit.nl) en is de eerste in Nederland die informatie aanbiedt over een gezonde levensstijl op een zeer brede en volledige basis.
De internet-site bevat informatie over sporten, fitness, gezondheid en voeding. Deze onderwerpen worden onderverdeeld in verschillende categorieën zoals sport, fittrends, voeding, lichaamsverzorging en geestelijke vitaliteit. Een zogenaamd Fitpanel stelt de onderwerpen samen. Ieder panellid heeft een eigen specialiteit. Het Fitpanel bestaat onder meer uit een fysiotherapeut, een personal trainer, een schoonheidsspecialiste, een vitaliteitscoach en een diëtiste. Samen bieden zij de bezoeker van de site informatie op maat aan met als doel haar of zijn levensstijl te verbeteren.

Dagelijks worden verschillende onderwerpen toegevoegd en afgestemd op de wens van de bezoeker. De makers van webfit kunnen zien welke onderwerpen het meest bekeken worden en zo op behoefte aan specifieke informatie inspelen. Bovendien kan de geïnteresseerde online vragen stellen die behandeld worden door de specialisten. Webfit vormt hierbij geen vervanging voor bijvoorbeeld een sportinstructeur, arts of een fysiotherapeut, maar geeft de bezoeker handgrepen om zijn gezondheid en levensstijl te verbeteren en daardoor meer uit het leven te halen.

Site online per maandag 1 mei

Contactpersoon: Sander Jonckbloedt

Webfit.nl is een onderdeel van Healthy Business

Tel. 023-5258986 / Fax 020-8730809
Mob. 06-28578834

E-mail sander@webfit.nl /URL www.webfit.nl (vanaf 1 mei)

Preview: www.webfit.nl/webfit.htm


01 mei 00 08:33

Deel: ' Nieuwe internetsite over gezondheid en fitness Webfit.nl '


Lees ook