Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Leiden, 28 maart 2003

Nieuwe kennismodule op Warehousematch.com voor logistiek managers

Samen met Yacht Logistics & Purchasing en Capac Inhouse Services

Logistiek managers die in een veranderende omgeving opereren, kunnen sinds kort op www.warehousematch.com kosteloos een nieuwe kennismodule raadplegen: 'Managementdocumenten'. Deze module is ontwikkeld in samenwerking met Yacht Logistics & Purchasing en Capac Inhouse Services. De kennismodule bestaat uit drie onderdelen en biedt checklisten voor outsourcing, templates voor projectmanagement en functieprofielen voor medewerkers in een logistieke organisatie. Door toevoeging van de Managementdocumenten-module aan de eerder bestaande kennismodules, groeit Warehousematch.com uit tot kennisbank op het gebied van warehousing.

Checklisten, invulformulieren en functieprofielen

Het onderdeel 'Outsourcing checklisten' van de nieuwe module biedt uitkomst bij het uitbesteden van logistieke activiteiten: een uitgebreide checklist van overwegingen die bij outsourcing een rol spelen, een checklist ter voorbereiding op het outsourcing-traject, en een checklist voor de selectieprocedure van leveranciers. Ook bevat de module een schema waarmee potentiële leveranciers kunnen worden beoordeeld. In het onderdeel 'Project standaarden' vindt de websitebezoeker standaard invulformulieren voor het opzetten van een project, voortgangsrapportage en prioriteitenrapportage. Het derde onderdeel van de module, 'Functieprofielen', bevat profielen van een veelheid aan logistieke functies. Van heftruckchauffeur, warehouse manager tot operationeel manager. Compleet met taakomschrijving, gewenste opleiding en ervaring, en kerncompetenties.

Oplossingen voor zoekende partijen

Yacht Logistics & Purchasing is specialist in interim management en projectdetachering en Capac Inhouse Services is gespecialiseerd in het managen van de structurele behoefte aan grootte aantallen flexibele medewerkers voor bedrijven in de logistiek en distributie.

Kernactiviteit van Warehousmatch.com is het bieden van oplossingen voor bedrijven die opslagruimte zoeken. Partijen kunnen op de website www.warehousematch.com direct en kosteloos geschikte opslagruimte vinden in Nederland en omringende landen. Daarnaast ontwikkelt Warehousematch.com samen met diverse partners kennismodules op warehousing-gebied: websitebezoekers kunnen b.v. met de Stichtingskostencalculator (Denc Netherlands) en met de Entresolvloercalculator (Mega Storage Systems) zelf de kosten voor een nieuwbouwmagazijn resp. een entresolvloer berekenen. Enkele weken geleden is een nieuwe kennismodule online geplaatst waarmee beoordeeld kan worden of een tijdelijk magazijn een optie is (Neptunus).

Voor de redactie

Voor vragen of verdere informatie: Nic Roest of Jan de Bruijn Tel. 071-576 5542, fax 071-576 9284, e-mail info@warehousematch.com


---- --

Deel: ' Nieuwe kennismodule op Warehousematch.com voor logistiek managers '
Lees ook