Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuwe medewerkers voor Schoep & Van der Toorn

Amsterdam, 1 augustus 2001 - Communicatieadviesbureau Schoep & Van der Toorn heeft drie nieuwe medewerkers in dienst genomen: ontwerper Ralph Booms, scanoperator Anz Raangs en traffic manager Helen van der Kuip.

Ralph Booms werkte na zijn opleiding aan de Grafische School Amsterdam voor diverse bureaus en voor een uiteenlopend aantal opdrachtgevers, zoals Visa, Rijkswaterstaat, Toyota en KPN. Voor zijn komst bij Schoep & Van der Toorn was Ralph art director bij Adera Nederland (voorheen HCM). Op de afdeling Creatie werkt Ralph op dit moment aan onder meer communicatiemiddelen voor Het Funen, een nieuwbouwproject in de binnenstad van Amsterdam.

Anz Raangs volgde de studie Theaterwetenschap maar ging vervolgens een heel andere richting op. Zij werd DTP'er en technisch coördinator bij Van Ginneken en Mostaard. Bij Schoep & Van der Toorn brengt Anz een nieuw specialisme in de afdeling Prepress: scanoperating. Daarmee ligt haar focus op beeldkwaliteit, oftewel een juiste afstemming van scherpte, kleur en eventueel ook bewerking van gescand beeld.

De groei van het bureau en de uitbreiding van het creatieve werk waren voor Schoep & Van der Toorn aanleiding om een fulltime trafficmanager in dienst te nemen. Dat is Helen van der Kuip geworden. Helen neemt de planning op zich van al het mogelijke (druk)werk waar de ontwerpers, tekstschrijvers, interactive designers en DTP'ers mee bezig zijn. Hiervoor was Helen onder meer traffic/productiemanager bij communicatieadviesbureaus BBK en Kroone Consultants.

Over Schoep & Van der Toorn
Schoep & Van der Toorn is een full-service communicatieadviesbureau, gevestigd te Amsterdam. Het bureau is in vijftien jaar gegroeid tot het grootste communicatieadviesbureau in Nederland, met ruim 80 medewerkers en een sterke positie in de ICT-markt, overheid, zakelijke en financiële dienstverlening, non profit en projectontwikkeling/vastgoed. Het bureau biedt klanten een mix van disciplines aan op het gebied van marketing, marketingcommunicatie, cultuur, communicatie & management, beleidscommunicatie, interactieve media, public relations, onderzoek, corporate identity en design. Schoep & Van der Toorn maakt deel uit van het internationale netwerk van adviesbureaus in Technology Communications: Brodeur Worldwide. Het bureau werkt onder andere voor: ABN AMRO, Baan, Bouwfonds, Cable & Wireless, Freeler, Funda, Gemeente Amsterdam, IBC Vastgoed, IBM, ING bank, Iomega, KPMG, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Economische Zaken, NS Vastgoed, Palm, Inc., Philips, Projectbureau IJburg, Rijksdienst voor Wegverkeer.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Schoep & Van der Toorn
Gabi Wesselman
(020) 487 40 00 / gabi.wesselman@svdt.nl
Of bezoek onze website: www.svdt.nl

Deel: ' Nieuwe medewerkers voor Schoep & Van der Toorn '
Lees ook