Ingezonden persbericht

Redactie,

Graag willen wij uw aandacht voor het onderstaande.

Wij gaan er vanuit, dat u hier rekening mee zult houden!

Verder verwijzen wij u naar onze Web Site: www.nmp.nl

Namens de NMP: M. Dessing ( Voorzitter)

J. Bron ( Lijstrekker)

A.J.G. Gelder (Tel. Nr. 023-5338422 / 06-21578269.)

Sluik campagne vermoordt nu ook de DEMOCRATIE !!

Na de Campagne stop van afgelopen maandag naar aanleiding van de brute moord op Pim Fortuyn, lijken de partijen ondanks het bericht in de media dat men besloten had zich aan deze stop te houden iedere dag via de TV een sluik campagne te voeren en dat vanaf dinsdag. Waarbij de climax werd bereikt met de herhaling afgelopen donderdag van het programma 'De Kloof' met demissionair minister president Kok die het beleid van Paars verdedigde,deze uitzending heeft vele reacties opgeroepen.

Zie Telegraaf 11 Mei

De door de overheid (lees gevestigde partijen) afgeroepen campagne stop geeft deze partijen de kans om de zwevende kiezer zand in de ogen de strooien.

Want door deze stop kunnen de kleine partijen die
door de media geboycot worden, zich niet meer profileren Men mag niet meer plakken,folderen enz, ook de zendtijd voor politieke partijen worden niet meer uitgezonden.

Wij van de NMP hebben al diverse persberichten,advertenties, en telefoontjes gepleegd om op TV te komen.

Van de redactie van NOVA kregen wij uiteindelijk te horen dat er al vanaf het begin was afgesproken dat alleen de partijen die in de peilingen kwamen media aandacht zouden krijgen (peilingen die de mening geven van 3000 personen NIPO 1200 personen NSS ).

Deze peilingen kloppen gewoon niet, maar zijn dus wel een leidraad voor de Media om een partij aandacht te geven of niet

Dus wordt de bevolking dom gehouden en gehersenspoeld door de MEDIA

Het wordt dan ook duidelijk dat de moord op Pim Fortuyn de gevestigde partijen in de kaart speelt. Dezelfde partijen die in de media Pim Fortuyn als Hitler,Himmler enz hebben omschreven hebben zo ook zijn bloed aan hun handen.

Wij als volk moeten daarom ook door de zeepbellen heen prikken van deze partijen anders zal de mening van Pim Fortuyn doodbloeden en krijgen de gevestigde partijen weer alle macht met alle gevolgen van dien en heeft Pim Fortuyn zich voor niets opgeofferd.

De NMP eist dan ook dat zij en de andere partijen de kans krijgen, anders is met Fortuyn ook de DEMOCRATIE in Nederland vermoord.

NB: Wij verklaren alle lijsttrekkers, die deze beslissingen aangaande het z.g. stopzetten van de verkiezingscampagnes en de media rubrieken: "NOVA ; 2Vandaag ; Barend & Van Dorp en/of andere Radio/TV rubrieken " als hypocriete farizeeërs, die van de moord op Pim Fortuyn nog niets geleerd hebben en de kiezers blijven misleiden.

Wij zijn woedend en zullen maandag klachten indienen bij de kiesraad en de Hooge Raad, het hoogste rechtscollege van ons land en hebben wij het voornemen een kort geding aan te spannen bij de president van de rechtbank in Den Haag.


---

Deel: ' Nieuwe Midden Partij klaagt bij kiesraad over campagnestop '
Lees ook