Nieuwe Nederlandse snowboard review sessions in Oostenrijk


Stubaier Gletsjer Oostenrijk, 20171025 -- #winteriscoming en voor de teams van GearLimits en SnowRepublic kan de winter nooit te vroeg beginnen. De eerste verse sneeuw is al gevallen en beide inspirerende websites staan te popelen om de eerste ervaringen in de sneeuw weer met hun lezers en volgers te delen.

Professionele testrijders halen alles eruit wat erin zit

Mede-organisatoren Volkers en Stokmans: “Deze keer gaan we niet alleen. We worden versterkt door twee top snowboarders, Seb Jam en Dees Hetzenauer, die vele jaren rij en ook test ervaring met zich mee brengen. Samen met hen gaan we alles uit de reviewboards halen wat erin zit”.

Deze snowboards worden getest op de Stubaier Gletsjer

Van 8-12 november gaat een team van zes personen naar de Stubaier Gletsjer om reviews te maken van een mooie line-up van gave snowboards. Boards van Bataleon, Jones, K2, Never Summer, Nitro en Salomon worden meegenomen en worden stevig aan de tand gevoeld. De focus zal liggen op all-mountain en freeride snowboards. Met dit type snowboard kun je dus eigenlijk de hele berg aan.

Professionele videoreviews

Door de professionele (video)reviews krijgen snowboardliefhebbers een goed beeld van de sterke en minder sterke punten van de verschillende boards. Er is gekozen voor een mooie mix gekozen van bekende en minder bekende merken, waarbij zowel mannen- als vrouwenboards worden gereviewd.

De output van de reviews

In de loop van november en december zullen de videoreviews van de boards worden gepubliceerd op zowel GearLimits.nl als Snowrepublic.nl. De informatieve video’s tonen de ervaringen met de boards en daarnaast worden testrijders in beeld gebracht tijdens de mooiste ritten op de Stubaier Gletsjer. Snowrepublic eigenaar Hagenouw: “We gaan vooral genieten tijdens dagen in de sneeuw en laten dat terugzien in de video’s die we gaan maken”.

Over GearLimits.nl

GearLimits is geboren uit de liefde voor outdoor en action sports.Hayco Volkers en Mark Stokmans zijn de drijvende kracht achter GearLimits. Samen met een grote groep contributors volgen de ontwikkelingen op het gebied van outdoor en actions sportsgear en proberen zoveel mogelijk materiaal zelf onder handen te krijgen voor de bekende Gear Reviews. Zij inspireren tot een actieve lifestyle door publicaties met betrouwbare, onafhankelijke informatie en reviews over outdoor- en action sport uitrusting, kleding en schoenen

Over Snowrepublic.nl

Snowrepublic is in 2008 opgericht door Edwin Hagenouw uit een ongekende passie voor wintersport en bergen. Het team van Snowrepublic, bestaande uit 14 gedreven reporters, schrijft dagelijks over alle mooiste aspecten van de wintersport. Door middel van reisverhalen, foto’s en video’s delen ze hun passie op Snowrepublic.nl en een groeiende groep volgers op social media.Noot voor redacties:

Deel: ' Nieuwe Nederlandse snowboard review sessions in Oostenrijk '


Lees ook