Ingezonden persbericht


Veenendaal, 24 februari 2003

Nieuwe Nederlandse startpagina: Supersimpel.nl

VEENENDAAL Eenvoudig en snel vinden wat je zoekt op Internet dat kan via de nieuwe website Supersimpel.nl. De site is speciaal bedoeld voor mensen die nog weinig ervaring hebben met het zoeken van informatie op het wereldwijde web.

SuperSimpel.nl is een initiatief van ondernemer Frank van der Linden uit Veenendaal. Het concept werkt met drie stappen: kiezen, slepen en klikken. Je kiest een beginletter uit het alfabet, sleept naar de juiste rubriek in het pulldown-menu en klikt vervolgens met je muis dat is alles. Er zijn nu vierduizend links in de database; elke dag voegen we nieuwe URL s toe. De site is kindvriendelijk: links naar websites met pornografische inhoud worden niet opgenomen.

Naast de zeer eenvoudige zoekfunctie biedt de site acht keer per dag een update van de actuele weerverwachting, filemeldingen, het laatste nieuws en een goedkope online SMS-dienst, waarbij gebruikers van tevoren SMS-tegoed inkopen. En dat is nog maar het begin , zegt Van der Linden. We blijven investeren, vooral in zeer eenvoudige webapplicaties voor deze meest simpele startpagina van Nederland.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe Nederlandse startpagina Supersimpel.nl '
Lees ook