Ingezonden persbericht


MEDEDELING VOOR DE PERS

Nieuwe Nederlandse website Logica

ROTTERDAM, 10 juni 2002 Logica heeft haar vernieuwde Nederlandse website geïntroduceerd: www.logica.nl. De indeling en opmaak zijn afgeleid van de website van het moederbedrijf (www.logica.com) om het internationale karakter van de onderneming tot uitdrukking te brengen.

De Nederlandse versie richt zich vooral op de lokale organisatie en markten waarin Logica actief is. Zo vindt u de visie en waarden van de organisatie verklaard, een overzicht van de branches waarin Logica actief is, informatie over de opgebouwde expertise en een opsomming van klanten en partners.

Achter de button NIEUWS vindt u een overzicht van verschenen PERSBERICHTEN en het PERSCENTRUM, met een algemeen profiel van Logica, de mijlpalen sinds de oprichting in 1969, het laatste jaarverslag dat kan worden gedownload en contactinformatie voor de media.

Logica

Logica is een internationale onderneming op het gebied van management- en IT consultancy, systeemintegratie, producten, diensten en ondersteuning. De klanten van Logica zijn actief in diverse markten, waaronder telecommunicatie, financiële dienstverlening, energie- & nutsbedrijven, industrie, distributie & transport en de overheidssector. Meer dan 11.500 medewerkers zijn wereldwijd in 34 landen werkzaam. In Nederland heeft Logica zes vestigingen en 900 medewerkers. Logica is opgericht in 1969 en staat genoteerd aan de London Stock Exchange. Het bedrijf maakt deel uit van de FTSE 100 index, waarin de grootste beursgenoteerde bedrijven van het Verenigd Koninkrijk zijn opgenomen. Meer informatie: www.logica.com en www.logica.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Deel: ' Nieuwe Nederlandse website Logica '
Lees ook