Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe online database uitgeverij ten Hagen & Stam

ICT-Base.nl wil door goede vindbaarheid ICT-leveranciers en afnemers bijeen brengen

Den Haag, 1 augustus 2001

Uitgeverij ten Hagen & Stam, onder meer bekend van Automatisering Gids en het Automatisering Jaarboek, heeft recent een nieuwe online database geopend. ICT-Base.nl biedt een overzicht van 5600 ICT-leveranciers en de diensten die zij aanbieden. Abonnees kunnen snel leveranciers en softwarepakketten naast elkaar zetten. De vermelde bedrijven kunnen zelf hun opgenomen gegevens beheren.

De site biedt bezoekers twee soorten informatie. Er is een gratis domein waar per pakket of leverancier informatie wordt verstrekt. Neemt men een betaald abonnement, dan is meer interactief zoeken mogelijk en kan eenvoudig een short-list worden samengesteld. Omdat de informatie uit twee jaarboeken met een historie van ruim tien jaar is samengesteld biedt ICT-Base.nl een volledig overzicht van de Nederlandse ICT-markt.

Projectleiders, consultants en ICT-managers behoren tot de beoogde doelgroep van ICT-Base.nl. Om hen op het bestaan van dit nieuwe platform te wijzen is de hulp van Adwin Online Media ingeschakeld. Dit jonge mediabureau legt zich toe op het werven van bezoekers en adverteerders voor diverse websites. Voor ICT-Base.nl ontwierpen zij onder andere de zoekmachine-strategie en zullen deze ook uitvoeren. Het adres van de site is: www.ict-base.nl.

Deel: ' Nieuwe online database uitgeverij ten Hagen & Stam '
Lees ook