Nieuwe online dienstverlening dakbedekkingsbedrijven


ZEEWOLDE, 20170713 -- Afgelopen week (4 juli) is de website www.dakdekkerin.nl gelanceerd. De onderscheidende waarde van deze website is dat de klant (particulier of bedrijf) direct zelf contact opneemt met het dakbedekkingsbedrijf. Hierdoor hoeft de klant dus niet meer te wachten op de offertes die meerdere bedrijven toesturen.

Tegenwoordig zijn er voor veel diensten, waaronder die voor dakdekkers, verzamelwebsites gebouwd, waar de klant (particulier of bedrijf) zijn gegevens achterlaat. Vervolgens krijgt de klant binnen enkele werkdagen meerdere offertes toegestuurd. Deze offertes moet de klant doorlezen en vaak nodigt hij ook nog enkele bedrijven thuis uit. Hier gaat veel tijd in zitten, terwijl er uiteindelijk maar aan één bedrijf de klus wordt gegeven.  

Dakdekkerin.nl pakt dit anders aan door de klant direct contact op te laten nemen met de het dakbedekkingsbedrijf. Op deze manier hoeft de klant niet meerdere offertes door te nemen en ook niet meerdere gesprekken te voeren. Hij krijgt alleen de contactgegevens van het exclusieve bedrijf bij hem in de regio. Uiteraard zijn de bedrijven allen gecertificeerd. 

De dakdekker hoeft niet te concurreren met andere bedrijven. Wat er in de praktijk vaak gebeurt is dat er per dag meerdere offertes worden opgevraagd. En dat er dagelijks gesprekken worden gevoerd bij de klant thuis. Uiteindelijk wordt maar een klein percentage van deze offertes daadwerkelijk klant. Terwijl er veel tijd is gaan zitten in het voortraject.

Door een dakbedekkingsbedrijf aan te melden bij dakkdekkerin.nl is het bedrijf verzekerd van een exclusieve vermelding op de website, in een stad naar keuze. De website heeft namelijk de 20 grootste steden van Nederland opgenomen, zodat de klant daar op zoek gaat naar zijn dakdekker. Dit is nog maar het begin, in de toekomst worden meer steden toegevoegd. Als dakbedekkingsbedrijf is er dus geen concurrentie meer. 

De website wordt beheerd door het bedrijf De Online Fabriek, specialist in conversie optimalisatie en online vindbaarheid van websites. 


Deel: ' Nieuwe online dienstverlening dakbedekkingsbedrijven '
Lees ook