Nieuwe Opel Tigra 'Twilight' Color Edition

(9 Maart 1999)

PERSBERICHT:

Aantrekkelijk!! In al zijn facetten wordt deze term in de Tigra 'Twilight', het nieuwe actiemodel van Opel, omgevormd tot een begrip. Exclusief leverbaar in een nieuwe, mystieke kleur en voorzien van vele accessoires is Opel's sportieve en compacte coupé al een bijzondere verschijning. Maar wat de rijkelijk aangeklede 'Twilight'-uitvoering helemaal speciaal maakt, is de prijs. Die blijft namelijk onveranderd ten opzichte van de basis-uitvoering.

Per onmiddellijk levert Opel de sportieve Tigra nu in de zeer complete 'Twilight-uitvoering', die standaard is uitgerust met een aantal sportieve en luxueuze accessoires. Uiterlijk bijvoorbeeld wordt de 'Twilight' exclusief geleverd in de nieuwe, mysterieus aandoende metallic kleur 'Willow Silver'. Verder beschikt hij over mistlampen voor en nieuwe 15 inch lichtmetalen 'Soft Star' velgen. Ook binnenin zorgt de Tigra 'Twilight' voor een aantal veranderingen. Zo wordt dit nieuwe actiemodel standaard geleverd met de chique antracietkleurige 'Chequers' bekleding, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels en een sportief lederen stuurwiel.

Onder de motorkap is er keuze uit twee moderne ECOTEC krachtbronnen met vierkleppentechniek, die voor aansprekende prestaties zorgen. De basis wordt gevormd door de pittige 1.4i-1 6V motor, met een vermogen van 66 kW/90 pk. En wie meer wil, kan uiteraard meer krijgen, want naast de 1.4 is er ook de 78 kW/l06 pk sterke 1.6i zestienklepper, met een topsnelheid die boven de 200 kilometer per uur ligt. Twee pittige krachtbronnen die de sportieve aspiraties van de coupé volledig tot hun recht doen komen.

Rianne Spek, Brand Specialist Corsa & Tigra van Opel Nederland: 'Wat de Tigra 'Twilight' uniek maakt, zijn uiteraard zijn kleur en aantrekkelijke accessoires, maar ook het feit dat de klant voor al deze extra's, die een gezamenlijke waarde van ongeveer 3.000 gulden vertegenwoordigen, niets extra betaalt. Dat betekent dat het 'Twilight' actiemodel al wordt geleverd vanaf f1 34.950,-, normaal de 'vanaf'-prijs waarvoor de Tigra in de prijslijsten staat.'

Deel: ' Nieuwe Opel Tigra 'Twilight' Color Edition '
Lees ook