Gemeente Leiden

Nieuwe openingstijden Burgerzaken

Vanaf maandag 3 juni aanstaande heeft de afdeling Burgerzaken op het stadhuis haar openingstijden aangepast.

BESTUURSDIENST - De nieuwe openingstijden sluiten beter aan bij de behoefte van het publiek. Deze openingstijden zijn:
* Maandag van 12.30 tot 16.00 uur;

* Dinsdag van 09.30 tot 16.00 uur;

* Woensdag van 09.30 tot 16.00 uur;

* Donderdag van 09.30 tot 20.00 uur;

* Vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur.

Een afspraak maken is meestal niet nodig. Er is echter één uitzondering: de burgerlijke stand werkt op donderdagmiddag na 16.00 uur alleen op afspraak.

Burgerlijke stand

Bij de burgerlijke stand kunt u terecht voor: aangifte van geboorte en overlijden, ondertrouw en huwelijk, naamswijziging, naturalisatie en erkenning van kinderen. Op donderdagmiddag na 16.00 uur werkt de burgerlijke stand uitsluitend op afspraak Belt u dus van tevoren met het servicepunt Burgerzaken en Belastingen (071-5165500) als u bij de burgerlijke stand vanaf dat moment langs wilt komen.

Zonder afspraak

U kunt op alle openingstijden langskomen voor: het aanvragen van een paspoort, een Europese reiskaart of een rijbewijs; het doorgeven van een adreswijziging; een uittreksel uit het persoons- of geboorteregister; betalingen per kas en het legaliseren van een handtekening.

Reisdocument nodig?

Het is niet verplicht om voor het aanvragen van een reisdocument een afspraak te maken, maar met de vakanties in aantocht adviseren wij u om dit wel te doen. Het voorkomt wachttijden en u bent sneller aan de beurt!

Meer informatie over de afdeling Burgerzaken en het inboeken van afspraken: servicepunt Burgerzaken en Belastingen (071-5165500), tijdens werkdagen bereikbaar van 9 tot 16 uur.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe openingstijden Burgerzaken Leiden '
Lees ook