Persbericht

Den Haag, 21 januari 1999

Nieuwe opleiding 'Top Secretaresse' binnenkort van start

Ervaren secretaresses die zich verder willen professionaliseren in hun vak krijgen daarvoor de gelegenheid via de opleiding 'Top Secretaresse', een initiatief van Manpower Consultancy, Perspectief OGH en de TRE Contractgroep. Top Secretaresse gaat in februari van start op diverse plaatsen in Nederland.

De opleiding op HBO-niveau bestaat uit vier modulen: Schriftelijke communicatie en PR, Financieel management, Effectief Management en Elektronische informatievoorziening: internet en e-mail. Het lesprogramma sluit aan bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van management en organisatie en technologie.

Iedere module telt tien lesavonden. De modulen kunnen individueel, maar ook 'in company', worden gevolgd en kosten 1.495,- per module. Bij voldoende resultaat kan per module een deelcertificaat worden behaald. Wanneer alle vier de modulen met een deelcertificiaat zijn afgesloten, wordt het certificaat Top Secretaresse uitgereikt.

_________________________________________________________________

Voor informatie of een brochure kunt u bellen met TRE-Contractgroep, telefoon (070) 375 01 22, met Manpower Consultancy, telefoon (010) 293 06 70 of met Perspectief OGH, telefoon (070) 304 53 40.

Manpower Consultancy is een onderdeel van Manpower Nederland en gespecialiseerd in performance support (opleidingen), replacement/outplacement en business development. Manpower is o.a. organisator van de verkiezing 'Secretaresse van het Jaar'. TRE-Contractgroep is het particuliere opleidingsinstituut van Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) TRE-onderwijsgroep. Perspectief OGH Scholing en Consultancy maakt als transferpunt deel uit van de OnderwijsGroep Haaglanden.

Deel: ' Nieuwe opleiding 'Top Secretaresse' binnenkort van start '
Lees ook