Ingezonden persbericht


NIEUWE ORIGINELE DISNEY FILM STARSTRUCK
IN PREMIERE BIJ DISNEY CHANNEL

Hilversum, 22 februari 2010 Op vrijdag 26 maart om 19.00 uur gaat de nieuwe originele Disney-film Starstruck in premiere bij Disney Channel. In deze nieuwe televisiefilm speelt Sterling Knight (Sonny with a Chance en 17 Again) de bekende Hollywood-artiest Christopher Wilde.

Jessica (Danielle Campbell bekend uit Prison Break) gaat met haar familie op bezoek bij haar oma in Los Angeles. Toevallig ontmoet ze Christopher Wilde; de bekende Hollywood popster! Het lijkt erop dat Christopher het ideale leventje leidt; hij is beroemd, hij is rijk en er staat een fantastische filmcarrière op hem te wachten. Maar na zijn ontmoeting met Jessica komt hij erachter dat hij iets mist: zichzelf zijn. Als ze samen de stad in gaan ontstaat er een vriendschap. Wanneer Christopher ontkent dat hij Jessica kent, wordt hun band ernstig op de proef gesteld. Christopher moet nu beslissen wat het meest belangrijk voor hem is; eerlijk tegen zichzelf zijn of een filmster worden...

Voorafgaand aan de film Starstruck wordt vanaf 16.30 uur een Sonny with a Chance-marathon uitgezonden waar Sterling Knight ook in te zien is. Hij speelt in de serie Chad Dylan Cooper, de acteur uit MacKenzie Falls. Iedere vrijdagavond om 19.00 uur zendt Disney Channel een Must See Movie uit. Naast Starstruck komen binnenkort onder andere Toy Story, Princess Protection Program, Heksje Lilly en HSM: El Desafio voorbij als Must See Movie.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees.

Deel: ' Nieuwe orginele Disney film Starstruck in premiere bij Disney Channel '


Lees ook