Nieuwe parfum van Reminiscence


Noire de Reminiscence voor heren

AMSTERDAM, 20090214 -- De Reminiscence-stijl, zoals de man zich die heeft eigengemaakt en opnieuw genterpreteerd... Noir de Reminiscence, het eerste mannelijke parfum met een bijpassende juwelencollectie voor mannen.

In een land van goud en licht,
Is iedere reis een avontuur,
Ieder pad een ontdekking,
Iedere nacht een droom...
Voor de charmeur die doet verlangen,
De man met passie voor wie de schijnwereld niet telt,
Voor de avonturier die zijn grenzen overtreft,
Voor de man van aarde, vuur en wind,
Voor de man die sensualiteit uitstraalt...
In het domein van een droom,
Een moment in een orintaalse nacht,
Noir de Reminiscence


Noir de Reminiscence. Pure belichaming van vooruitstrevende mannelijkheid, subtiel en aantrekkelijk. Voor de man die zichzelf steeds opnieuw ontdekt, die altijd boeit met ontspannen charme en onweerstaanbare aantrekkingskracht. De Noir de Reminiscence-man heeft zijn leefstijl perfect aangepast aan zijn verlangens...

Noir de Reminiscence, een ongewone en kostelijke geur, vol minerale warmte. Vuur onder het oppervlak, een fluwelen streling op de huid - warm en stimulerend. Een geur die je ondergaat als een reis naar het diepste van orintaalse nachten, waar een man zich blind overgeeft aan zijn diepste wezen. Zijn emoties zijn belichaamd in de vurige kleuren die uit het zwart van de zwoele, geheimzinnige en spannende nacht tevoorschijn komen...


Noir de Reminiscence


Orintaal met sterk houtaccent
Noir de Reminiscence, een sensuele orintaal met noten van hout, wekt gedachten op aan duizend en een nacht, tegelijk verfijnd en ongetemd, houdt geest en lichaam in zijn greep.

Noir de Reminiscence werd gecreerd uit bijzondere materialen die getuigen van verre reizen en avontuur... Bergamot uit Calabri, citroen uit Sicili, eucalyptus uit China, elemihars uit Indonesi en galbanum uit Iran dragen bij aan een floraal hart van roos en viooltje met een hint van hout door Marokkaanse ceder, Indonesisch patchoelie and Indiaas sandelhout. De warmte van Somalisch wierook, hars van het Spaanse zonneroosje en de metalen kracht van opopanax verrijkt samen met musk en vanille de basis van de geur.

De verpakking in zwart en zilver pas perfect bij de Collection for Men, met de elegante en originele contrasten van mat en glans.

De gestroomlijnde flacon is innovatief, met zijn rechte voorkant en gewelfde achterkant. Hij is gedecoreerd met Hindoe-genspireerde motieven. Het zilveren Riminscence-symbool bevindt zich, net als het logo, aan de achterkant. De dop van de Noir-flacon is een fijn gecisileerde ring die doet denken aan de mannensieraadcollectie van Reminiscence.

Collectie:
Noir de Reminiscence 100 ml 65.00

Noir de Reminiscence is verkrijgbaar vanaf begin maart 2009 in de geselecteerde parfumeriewinkel te koop en officieel online bij Parfumerie.nl.


Deel: ' Nieuwe parfum van Reminiscence '
Lees ook