PRICEWATERHOUSECOOPERS

nieuwe partners pricewaterhousecoopers

PricewaterhouseCoopers verwelkomt wereldwijd 361 nieuwe partners

PricewaterhouseCoopers heeft vandaag bekendgemaakt dat zij op 1 juli jl wereld 361 nieuwe partners heeft verwelkomd. Daarmee komt het totaal aantal partners op circa 9400.

In de nieuwe lichting partners zijn alle lines of services vertegenwoordigd. Zo zijn er 69 nieuwe partners toegetreden tot PwC Consulting, dat zich opmaakt voor een beursgang en zich nog deze zomer zal afsplitsen van PricewaterhouseCoopers. De andere lines of service zijn Assurance en Business Advisory Services (ABAS), Tax and Legal Services (TLS), Corporate Finance and Recovery (CFR), Business Process Outsourcing (BPO) en PwC Consulting (PwCC).

Geografisch gezien is de nieuwe lichting van partners gelijkmatig verspreid over Europa, het Midden-Oosten en Afrika; Noord-Amerika; Azië-Pacific en Midden- en Zuid-Amerika.

In zijn felicitatie aan de nieuwe partners stelde de internationale CEO van PricewaterhouseCoopers, Samuel A. DiPiazza Jr., hen voor de uitdaging bij te dragen aan herstel van het vertrouwen in de transparantie, controleerbaarheid en integriteit van onze wereldwijde kapitaalmarkten.

Tot de Nederlandse organisatie zijn per 1 juli 16 nieuwe partners toegetreden. Daarvan zijn 5 werkzaam bij ABAS, 7 bij TLS, 1 bij CFR en 3 bij PwC Consulting. Het aantal partners dat aan de Nederlandse organisatie van PricewaterhouseCoopers is verbonden, komt daarmee op 282.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe partners pricewaterhousecoopers '
Lees ook