Ingezonden persbericht

Nieuwe politieke partij LVN luistert naar de burgers

EVERDINGEN, 20020511 -- Sinds vandaag is de nieuwe politieke partij LVN (lijst veilig, verantwoord en vertrouwd Nederland opgericht). De lijst wil een gehoor gaan geven aan de Nederlandse bevolking die roept om doorzichtige en duidelijke politieke standpunten.

Hoewel de lijst niet meer mee kan doen aan de verkiezingen van woensdag 15 mei aanstaande, wil de lijst LVN wel alvast een duidelijk signaal aan de burger meegeven dat er naast de lijst Pim Fortuyn ook nog een andere partij is die instaat voor vernieuwingen en daar ook voor uit durft te komen. De lijst LVN zal tot aan de verkiezingen van 15 mei 2002, actief naar de burgers luisteren.

Oprichter van de LVN, de heer A. van Arnhem neemt tijdelijk de functie van woordvoerder en lijsttrekker waar. Het overige bestuur en de ledenlijst zal na goed overleg in de loop van de komende weken bekend gemaakt worden. Voor de samenstelling van de kandidatenlijst zijn evenwichtige kandidaten benaderd die ook daadwerkelijk willen en kunnen luisteren, naar wat er leeft in de samenleving en worden geacht dit om te zetten in duidelijke politieke standpunten.

De lijst LVN neemt in 2006 deel aan de tweede kamer verkiezingen.

Noot voor redacties:

Deel: ' Nieuwe politieke partij LVN luistert naar de burgers '
Lees ook