Nieuwe privkliniek biedt innovatieve behandeling voor migraine aan


VELP GLD, 20101221 -- Per 1 januari 2011 biedt de Migrainex privkliniek als eerste een non-invasief behandeltraject aan voor migraine. De in eigen beheer ontwikkelde behandelmethode is therapeutisch van aard en uiterst effectief - clinten zijn veelal na enkele behandelingen zo goed als vrij van klachten.

De kleinschalige kliniek biedt een basistraject aan waarin de fysieke klachten worden behandeld en een verdiepingstraject waarin onder meer met coaching het resultaat wordt bestendigd. Dit betekent dat de migraine bij een clint volledig kan worden verholpen. En dt is een nieuw perspectief voor de meer dan n miljoen mensen met migraine (`migraineurs') in Nederland.

Verschuiving in de zorginnovatie

"Mijn verwachting is dat zorginnovatie meer en meer van kleinschalige klinieken zoals Migrainex af zal komen," stelt Jacques Jongerden, woordvoerder van de privkliniek. "Als kleine kliniek werken we klantgericht, met oog voor de individuele situatie. Maatwerk is de norm."

Tekortschieten in persoonlijke- en werkrelaties

De toegepaste behandelmethodiek is uniek vanwege de doelstelling om definitief een punt achter de aandoening te zetten bij clinten. "Veel mensen realiseren zich niet hoe groot de impact van migraine op het dagelijks leven is," aldus Jongerden. "Migraineurs hebben dikwijls het gevoel tekort te schieten in hun persoonlijke relaties en tegenover hun werkgever en collega's. Bovendien hebben ze vaak al allerlei behandelingen geprobeerd. Dat maakt ze sceptisch over de mogelijkheid om ooit los te komen van hun migraineklachten. Daarom biedt de Migrainex privkliniek een proefbehandeling aan. Zo kan men de effectiviteit van de behandelmethode in de eigen situatie vrijblijvend toetsen."

Focus op bedrijven

"In onze kliniek zijn particuliere klanten van harte welkom", vervolgt Jongerden. "De klantwerving van Migrainex zal zich echter primair richten op bedrijven. Ziekteverzuim als gevolg van migraine is een prangend probleem; de kosten voor werkgevers kunnen in de duizenden euro's per migraineur per jaar lopen. Een investering in je werknemers kan zich daarom snel terugverdienen. Bovendien versterkt een bedrijf op deze manier duurzaam de vitaliteit en de loyaliteit van haar werknemers."

"Voor zakelijke klanten is het in de uitvoering prettig dat met behulp van een proefbehandeling direct inzichtelijk gemaakt wordt of het traject geschikt is voor een werknemer met migraine. Het aantal geslaagde trajecten komt hierdoor hoog te liggen."


migrainex.nl/privekliniek-voor-migraine-behandeling.aspx


Deel: ' Nieuwe privkliniek biedt innovatieve behandeling voor migraine aan '
Lees ook