Ingezonden persbericht


Nieuwe regiodirecteur bij TRW Systems Europe

Capelle aan den IJssel, 12 juni 2002 Bij TRW Systems Europe is Peter Roost benoemd tot regiodirecteur van Noord Europa.

Hij is in zijn nieuwe functie omzet- en winstverantwoordelijk voor alle landen in Noord Europa (Engeland, Nederland, Duitsland, Polen, Ierland, Scandinavië en Oost Europa). Eerder werkte Roost ruim 15 jaar bij Minerva Industrial Systems en Minerva International Holdings als algemeen directeur.

TRW Systems Europe
TRW Systems Europe is een vooraanstaand system integrator met expertise in zowel technologische als bedrijfskundige processen. TRW Systems levert complete supply chain oplossingen waarmee wereldwijd opererende organisaties hun bedrijfsprocessen en zakelijke activiteiten kunnen herinrichten. In een aantal specifieke verticale markten beheren de systemen van TRW Systems Europe medewerkers, processen en technologie doelmatiger en creatiever. Dat leidt tot oplossingen voor de gehele levenscyclus van complexe projecten op de afgesproken tijd en binnen budget.

TRW Systems Europe heeft ruime ervaring op gebieden als defensie & inlichtingen, overheid, openbare veiligheid, E-business, identificatiesystemen (irisscan en vingerafdruk) en internationale organisaties (NAVO, EU). De oplossingen die TRW Systems Europe levert, zijn van toepassing op de hele IT-omgeving, van ERP, supply chain management en logistiek, tot e-commerce, productontwikkeling en planning & scheduling.

TRW Systems Europe is onderdeel van TRW Inc. dat technologisch hoogwaardige producten en diensten ontwikkelt voor de automobielindustrie, de lucht- en ruimtevaart en de informatie-technologie in de hele wereld. De omzet van TRW bedroeg in 2001 16,4 miljard dollar. Meer informatie over TRW biedt: www.trw.com.


---

Deel: ' Nieuwe regiodirecteur bij TRW Systems Europe '
Lees ook