NAT. SPAARFONDS DELTA LLOYD

RenteExtraRek. Nationaal Spaarfonds loopt storm

RenteExtraRek. Nationaal Spaarfonds loopt storm

Persbericht

RENTEEXTRAREKENING VAN HET NATIONAAL SPAARFONDS LOOPT STORM

NIEUWE SPAARREKENING MET CONTINUE TOPRENTE ZONDER BEPERKINGEN

Rijswijk, 19 januari 1999 - De vorige maand geïntroduceerde RenteExtraRekening, de nieuwe spaarrekening van het Nationaal Spaarfonds en Delta Lloyd Bank, blijkt nu al een groot succes. Sinds de start van de advertentiecampagne op 28 december jl. heeft de telefoon bij het Nationaal Spaarfonds niet meer stil gestaan. Het Nationaal Spaarfonds ontvangt per dag vele honderden aanvragen en inmiddels hebben al vele duizenden nieuwe rekeninghouders zich aangemeld.

De nieuwe spaarrekening is populair bij met name twee soorten spaarders: spaarders die al een spaarrekening hebben, maar er een bij willen, en spaarders die zich in het verleden hadden voorgenomen een spaarrekening te openen en nu kiezen voor deze nieuwe rekening met een continue toprente zonder beperkingen.

De rente van de RenteExtraRekening is op dit moment 4,0. Dit is in Nederland een van de hoogste rentes op spaarrekeningen. De rekening kent geen beperkingen; spaarders zijn niet gebonden aan een minimale inleg of looptijd en kunnen op elk gewenst moment en zonder kosten geld van de rekening afhalen.

.. NOOT voor de REDACTIE: Dit persbericht is afkomstig van het Nationaal Spaarfonds, een financiële dienstverlener met als hoofdactiviteit de directe verkoop van spaar- en beleggingsproducten. Het Nationaal Spaarfonds is een 100 dochter van Delta Lloyd Verzekeringsgroep nv. Voor informatie kunt u bellen met de heer E. Bekkering, Manager Marketing en Customer Care, telefoonnummer: 070 - 372 85 63.


19 jan 99 11:06

Deel: ' 'Nieuwe RenteExtraRekening is groot succes' '
Lees ook