Ingezonden persbericht

Nieuwe SatellietGids gelanceerd

Alles over satellietontvangst op een presenteerblaadje met een onmisbaar jaarboek

AMERSFOORT, 20040929 -- Op 27 september jl. is de nieuwe SatellietGids op de Nederlandse en Vlaamse markt verschenen. Een uiterst volledig 196 pagina's tellend jaarboek voor iedereen die interesse heeft in satellietontvangst en schotelantennes, thuis en onderweg. De uitgave is bij uitstek geschikt voor consumenten, maar ook voor de vakhandel biedt het boek voldoende toegevoegde waarde.


Met uitgebreide informatie over alles wat te maken heeft met satellietontvangst: Wat is het? Welke typen schotels zijn er op de markt beschikbaar? Waarop moet je letten bij aanschaf en bij gebruik? Waar is het te koop en wat kost het? Hoe installeer je de schotel en hoe sluit je het satellietsysteem aan op een home cinema set? Maar ook de juridische aspecten - vergunningen en plaatsingseisen - en uitleg bij de ontelbare technische termen die het fenomeen rijk is hebben een plek in het standaardwerk. De SatellietGids, een jaarlijkse uitgave van All Digital, is vanaf heden verkrijgbaar bij diverse satelliet verkooppunten en de beter gesorteerde boekhandel en kost 7,95. Meer informatie is beschikbaar op www.satellietgids.nl

De SatellietGids verschijnt als jaarboek omdat de ontwikkelingen binnen de markt elkaar in hoog tempo opvolgen. Zowel in de techniek van de systemen als in het aanbod ervan.
Arjan Wiertz, directeur All Digital: "Het aantal huishoudens met een schotelantenne groeit gestaag. Van de 6,74 miljoen tv-huishoudens in Nederland hebben 520 duizend een abonnement bij CanalDigitaal, de provider voor de Nederlandse satellietkanalen. Maandelijks komen daar gemiddeld maarliefst 6000 nieuwe abonnees bij. Maar met een diffuus aanbod en een nogal technische benadering is de keuze en de goede werking van de systemen voor de consument simpelweg lastig. De Satellietgids is een praktische leidraad die geen vraag onbeantwoord laat en die van A tot Z meedenkt en hulp biedt."

Het boek is logisch ingedeeld in 22 hoofdstukken:
01: Is satelliet iets voor mij
02: Reportage SES ASTRA - Satellieten
03: Satellietschotels
04: Low Noise Block downconvertors
05: Bevestigingsmateriaal
06: Coaxkabel en connectoren
07: DiSEqC - USALS
08: Conditional Access Modules
09: Satellietreceivers
10: Installeren en uitrichten
11: Meerdere aansluitingen
12: Multifocus systemen
13: Mobiel gebruik
14: Home cinema - HDTV
15: GSO
16: Internet via satelliet
17: Accessoires
18: Betaaltelevisie
19: Boeken en tijdschriften
20: Satellietverkooppunten
21: Juridische aspecten
22: Digitenne - Kabel - Satelliet

Deel: ' Nieuwe SatellietGids gelanceerd '
Lees ook