Gemeente Zwolle

Datum uitgave: 17-07-2002
Onderwerp: Bouwen wonen en leefomgeving

Een groter gevoel van veiligheid en een goede uitstraling. Dat is het doel van het schuttingproject waarmee dit voorjaar in de Diezerpoort een start is gemaakt.

Dankzij dit Onze Buurt Aan Zet-project (OBAZ-project) kunnen de bewoners van de St. Josephbuurt die rond het speelplaatsje aan de St. Michaelstraat wonen (Dieze-West) tegen een goede prijs nieuwe schuttingen laten plaatsen.

Het doel van alle OBAZ-projecten is dat de wijkbewoners zich er in kunnen vinden en ook een stem hebben in de projecten. Het voorstel om schuttingen te plaatsen is daarom eerst aan de bewoners gepresenteerd. Alle opmerkingen van de buurtbewoners zijn vervolgens meegenomen in het definitieve plan. En omdat over smaak nu eenmaal niet valt te twisten, hebben de wijkbewoners een keuze kunnen maken uit drie verschillende typen schuttingen.

Eind april is begonnen met het plaatsen van de schuttingen. Wijkbewoners, Stad & Welzijn, woningcorporatie deltaWonen (voorheen SavoWnv) en de gemeente Zwolle hebben samen de handen uit de mouwen gestoken om het schuttingproject uit te voeren. Binnenkort kan het project afgerond worden.

Externe instanties:
deltaWonen
Onze Buurt aan Zet

Bron: Communicatie
Datum van 17-07-2002 tot 30-07-2002

Deel: ' Nieuwe schuttingen in OBAZ project Zwolle '
Lees ook