Ingezonden persbericht


Den Haag, 26 september 2005

PERSBERICHT

Nieuwe serie King Arthur's Disasters bij Cartoon Network

NIEUWE SERIE VANAF 3 OKTOBER!!!!!!!

King Arthur's Disasters is een dolkomische nieuwe serie die in oktober op Cartoon Network start. Het verhaal gaat over de krankzinnige avonturen die de Koning beleeft op zijn verschillende speurtochten naar exotische cadeautjes voor Prinses Guinevere in de ijdele hoop dat zij eindelijk eens met hem wil trouwen.

Om je alvast voor te bereiden op de eerste aflevering op maandag 3 oktober hieronder de belangrijkste wetenswaardigheden over de hoofdpersonen!

Koning Arthur, de legendarische koning van Engeland speelt de hoofdrol, maar hij is beduidend anders dan wij denken. Koning Arthur is voortdurend bezig om zijn liefdesleven op orde te krijgen en Prinses Guinevere ervan te overtuigen dat zij met hem moet trouwen. Helaas heeft hij vaak ongelukjes maar gelukkig is hij af en toe zijn vijanden toch te slim af!

Merlin, is Arthur's betrouwbare vriend en loyale dienaar; hij is de tovenaar van de Koning. Zijn wijsheid blijft echter vaak verborgen achter zijn verrukkelijk gekke persoonlijkheid.

Prinses Guinevere, de Paris Hilton van haar tijd, van weet precies wat zij moet doen als zij iets graag wil hebben: Koning Arthur moet het voor haar bemachtigen. Zij weet dat hij praktisch alles voor haar doet, en zij maakt daar maar al te graag gebruik van opdat ze een heleboel cadeautjes van hem krijgt!

Sir Launcelot, denkt dat hij de echte Koning van Engeland is en doet alles om Koning Arthur te gronde te richten. Hij is nietsontziend, oneerlijk en geslepen maar...hij is een kanjer om te zien!

Robin Hood, woont in het bos met zijn vrolijke vrienden en weet alles van de dieren die daar wonen de geluiden ze maken. Verder zingt hij graag het bekende liedje over zichelf, dat hij helaas altijd voortijdig moet beëindigen omdat hem weer eens iets vreemds overkomt.

De eerste aflevering is te zien op maandag 3 oktober om 14.20 uur!

Cartoon Network
Cartoon Network is een wereldberoemde tekenfilmzender, te zien in 145 landen in 170 miljoen huishoudens; de thuisbasis van eigentijdse, komische, knotsgekke en dynamische cartoons en hun befaamde cartoonhelden. Van De Powerpuff Girls tot Johnny Bravo en van de De Cramp Twins tot Dexter's Laboratory, allen zorgen zij voor een eindeloze reeks van komische afleveringen met grappen en grollen tot je gaat huilen van het lachen. Cartoon Network heeft ook een eigen web site; www.cartoonnetwork.nl of www.cartoonnetwork.be De website staat boordevol informatie over de cartoons, de cartoonsterren en de tv-programma's. Verder zijn er foto's, screensavers, geluidsfragmenten en films te zien van bijna alle cartoonhelden. Daarnaast biedt de website tal van (interactieve) spelletjes. Speel met Dexter tennis of ga stappen met hartendief Johnny Bravo. Je hoeft niet bang te zijn dat je uitgespeeld raakt bij Cartoon Network. Elke maand zijn er weer nieuwe en nog leukere games!


---

Voor informatie; Matthijs Spits tel. +31 (0)70-3244033 / +31 (0)6 53277138 mailto:matthijs.spits@turner.com Voor het downloaden van beeldmateriaal bij de series kunt u inloggen op: http://www.europe.turnerinfo.com


---- --

Deel: ' Nieuwe serie King Arthur's Disasters bij Cartoon Network '
Lees ook