Nieuwe Snor-app: Moeders in Spé


iPhone-app voor aanstaande moeders

UTRECHT, 20150526 -- Met de gloednieuwe app ‘Moeder in Spé’ van Uitgeverij Snor kunnen aanstaande moeders zich met behulp van de iPhone tot in de puntjes voorbereiden op de komst van hun baby. Deze digitale mental coach assisteert je tijdens je zwangerschap, van week tot week. Met interessante informatie via de quiz en een training om je baby te laten boeren. ‘Moeders in Spé’ is vanaf 26 mei voor € 2,99 te koop in de Appstore.

Wekelijkse updates
Nadat je als aanstaande moeder de uitgerekende geboortedatum in de app instelt, ontvangt je iedere week op een vaste dag een update. Die bestaat uit een stukje tekst en illustratie over ‘De Kleine’ met daarin informatie over de baby, en over de moeder zelf, ‘De Grote’. Zo kan precies worden gevolgd hoe moeder en baby zich ontwikkelen.

Extra functies
Andere functies in de app zijn: een weeëntimer, en een paniekknop waarmee de aanstaande moeder met één druk op de knop de verloskundige kan bellen. Bovendien kun je alle ontwikkelingen heel makkelijk delen via Facebook en Twitter. Daarnaast worden bij de wekelijkse updates quizvragen gesteld. Bijvoorbeeld over de vlokkentest, over erfelijkheidskwesties of het hoe en waarom van een bezoek aan de verloskundige. Maar ook: wat is een tepelhoedje? We kunnen vast verklappen: het is géén feestmutsje dat je opzet als je borstvoeding geeft!

Over de makers
‘Moeders in Spé’ is het digitale vervolg van het recentelijk verschenen boek Zwangerschapsboek voor Vrouwen. Er is ook een ‘Vaders in Spé’-app, voor vaders die een kind verwachten. Een eerdere versie van deze app stond eerder in de appstore (2011). Van de boeken van bestsellerauteur Gerard Janssen zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren in verschillende talen verkocht. De illustraties zijn van de hand van Ilse Weisfelt. Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen.

Informatie
Titel: Moeders in Spé
Tekst: Gerard Janssen
Illustraties: Ilse Weisfelt
Ontwikkeld door: Brave New App
Prijs: € 2,99
Verschijnt: 1 mei


Deel: ' Nieuwe Snor-app Moeders in Spé '
Lees ook