Nieuwe Snor-app: Vaders in Spé


iPhone-app leert aanstaande vader de baby te laten boeren

UTRECHT, 20150526 -- Met de vernieuwde app ‘Vaders in Spé’ van Uitgeverij Snor kan de aanstaande vader zich met behulp van zijn iPhone tot in de puntjes voorbereiden op de komst van de baby. Iedere week krijgt hij een update, niet alleen over wat er met de baby in de buik gebeurt, maar ook met zijn zwangere vrouw. En hoe hij het best met haar om kan gaan. Met deze app leert de vader óók hoe hij de baby moet laten boeren. ‘Vaders in Spé’ is vanaf 26 mei voor € 2,99 te koop in de Appstore.

Wekelijkse updateWanneer de app voor de eerste keer wordt gestart, kan de uitgerekende datum worden ingesteld. Vanaf dat moment ontvangt de aanstaande vader iedere week en op een vaste dag een update. De update bestaat uit een stukje tekst en illustratie – niet alleen met informatie over ‘De Kleine’, de baby, maar ook met informatie over de moeder, ‘De Grote’. Bovendien kan alles heel makkelijk worden gedeeld via Facebook of Twitter.

Extra functies
Bij de wekelijkse updates wordt ook een quizvraag gesteld, bijvoorbeeld over de vlokkentest, over erfelijkheidskwesties of het hoe en waarom van een bezoek aan de verloskundige. Daarnaast beschikt de app over twee trainingen: van de baby boertjes leren laten tot de baby in slaap zingen. Handig hoor, oefenen met je iPhone. Ook zit er een weeëntimer op, met een paniekknop ernaast. Zo kan met één druk op de knop de verloskundige worden gebeld. Of een beste vriend, voor wat mentale steun.

Over de makers
‘Vader in Spé’ is een digitale vervolg van het boek Zwangerschapsboek voor Mannen, met diverse extra’s. Er is nu ook een iPhone-app voor zwangere moeders: ‘Moeders in Spé.’ Van de boeken van bestsellerauteur Gerard Janssen zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren in verschillende talen verkocht. De illustraties zijn van de hand van prijswinnend ontwerperstrio Job, Joris en Marieke. Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen.

Informatie
Titel: Moeders in Spé
Tekst: Gerard Janssen
Illustraties: Ilse Weisfelt
Ontwikkeld door: Brave New App
Prijs: € 2,99
Verschijnt: 26 mei 2015


Deel: ' Nieuwe Snor-app Vaders in Spé '
Lees ook