Nieuwe Snorrepen: Loveyou, Holland en Kerstrepen


Utrecht, 20161010 -- Snor heeft nieuwe repen aan het chocolade-assortiment toegevoegd: ‘Happy Christmas’ in melk en puur, ‘I love Holland’ in melk en Love you in melk en puur. Ook maakte Snor een reep voor Linda.Foundation, waarvan een deel van de opbrengst naar Linda.Foundation gaat. De chocolade kost €4,99 per reep.

Nieuwe Snorrepen: Loveyou, Holland en KerstrepenSnorchocolade
De waanzinnig verpakte megagrote chocoladerepen van Snor zijn ideaal om iemand te bedanken of te feliciteren of gewoon als feestelijk cadeau of souvenir. Het bijzondere aan de repen is de rijk vormgegeven verpakking, die je ook nog kunt personaliseren.

In 2014 introduceerde Snor chocoladerepen met als achtergrondidee dat chocolade, net als de boeken van Snor, een ideaal cadeau is. Het bijzondere aan de Snorrepen is de verpakking. Er zitten stansen in de verpakking, waardoor je de inlegger kunt zien. Aan de voorkant van deze inlegger staat een boodschap gedrukt, zoals ‘Bedankt’, ‘Hoera’ of ‘Loveyou’. Op de achterzijde kan een persoonlijke boodschap worden geschreven. Draai de inlegger om en schuif hem voor de stansraampjes en voila, een reep met je eigen boodschap.

Chocoladecollectie
De chocoladecollectie bestaat momenteel uit veertien verschillende repen die in (cadeau)winkels door het hele land verkrijgbaar zijn. Sissy-Boy en Bijenkorf voeren naast de standaardrepen ook exclusieve varianten van de reep. Ook laten bedrijven regelmatig speciale inleggers maken.

Nieuwe verpakkingen
De feestelijke verpakking van de chocolade is ontworpen door het Nederlandse designbureau Studio Boot. De verpakkingen worden gedrukt in vier kleuren, waarvan magenta is vervangen door een fluorroze. Dit maakt de verpakking extra speciaal. Het ontwerp van de Hollandreep is gebaseerd op traditioneel Delftsblauwe souvenirs, met allerlei typisch Nederlandse icoontjes op de verpakking.
De twee nieuwe ‘kerstrepen’ zijn ontworpen door Studio Laucke Siebein. De chocolade wordt gemaakt in de Amstelveense cacaofabriek Martinez. De repen zijn UTZ-gecertificeerd, een internationaal keurmerk dat staat voor eerlijke handel en het gebruik van grondstoffen die afkomstig zijn van boeren met oog voor mens en milieu.

Informatie
Chocolade van Snor
Formaat: 240 x 70 mm
Gewicht: 200 gram
Prijs: €4,99
Verkrijgbaar in melk en puur


Deel: ' Nieuwe Snorrepen Loveyou, Holland en Kerstrepen '
Lees ook