Ingezonden persbericht

BWise introduceert software om bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken via intranet

's-Hertogenbosch, 27 juli 2001 - BWise (marktleider op het gebied van software voor Business Process Management) introduceert vandaag BWise Cubed Publication. Deze software maakt het voor bedrijven mogelijk vastgelegde bedrijfsprocessen eenvoudig te publiceren via intranet. Zo kunnen medewerkers makkelijk en snel de juiste informatie terugvinden. Denk aan processchema's, organogrammen, procedurebeschrijvingen, werkinstructies, etc. BWise besloot om deze nieuwe software te ontwikkelen nadat uit een omvangrijk marktonderzoek onder 1500 klanten bleek dat er een grote vraag is naar een dergelijke oplossing.

Door het in kaart brengen en beschikbaar maken van bedrijfsprocessen voor medewerkers bundelt een bedrijf kennis en expertise waar de hele organisatie profijt van heeft. Bovendien geeft het medewerkers snel en duidelijk inzicht in de trajecten die doorlopen moeten worden bij een bepaalde handeling. Optimale inrichting van de bedrijfsprocessen en het verspreiden van die kennis zijn belangrijke basisvoorwaarden voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Als een bedrijf met BWise Cubed Publication de processen inzichtelijk heeft gemaakt voor de hele organisatie, biedt BWise vervolgens de mogelijkheid om dit verder uit te nutten. Dhr. Poelmann, afdeling Personeelszaken van KPN: "BWise Cubed levert in één keer alles wat nodig is om bedrijfsprocessen vast te leggen en efficiënt te communiceren met alle betrokken medewerkers. Onze medewerkers zijn vooral enthousiast over de moderne vormgeving en de handige mogelijkheden om procesinformatie, documenten en informatie binnen één intranet portal te integreren. BWise levert ons tijdsbesparing op door verhoogde efficiency; onze medewerkers kunnen nu namelijk zelfstandiger werken."

BWise Cubed Publication biedt, net als de andere delen van de BWise Cubed Suite, een volledige integratie met onder andere SDW-producten. Medio 2000 nam BWise het SDW-pakket over van partner en aandeelhouder Cap Gemini Ernst & Young.

Over BWise B.V.
BWise is de toonaangevende Business Process Management software leverancier in Nederland. Met haar product suite BWise Cubed ondersteunt BWise haar klanten bij het managen van veranderingsprocessen. BWise software wordt gebruikt door de overheid, banken, verzekeraars, productie bedrijven, detailhandel en de gezondheidszorg. BWise werkt samen met diverse implementatiepartners waaronder Getronics, KPMG, Cap Gemini Ernst & Young en ChangeVision.

Het hoofdkantoor van BWise is gevestigd in
's-Hertogenbosch, een tweede Nederlandse vestiging in Houten. Daarnaast heeft BWise vestigingen in de Verenigde Staten (Silicon Valley) en Groot-Brittannië (Londen). Onder de 1500 klanten bevindt zich een groot aantal uit de top 100 van Nederlandse bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.bwise.nl .

Noot aan de redactie:
Uiteraard is een persoonlijk gesprek met Tim Willems, CEO van BWise, altijd mogelijk.

Deel: ' Nieuwe software BWise verduidelijkt bedrijfsprocessen online '
Lees ook