Nieuwe sonische techniek verbetert mond- en tandverzorging

Het ultieme tandenpoetsen met de nieuwe generatie elektrische tandenborstels

AMSTERDAM, 20040924 -- Een eerste indruk maak je maar n keer. In de huidige maatschappij waarin de focus op het uiterlijk steeds groter wordt, is een goede eerste indruk van groot belang. Een stralende lach is n van de meest bepalende kenmerken in een gezicht en een gezond gebit mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Regelmatige verzorging en gezonde voeding leveren een belangrijke bijdrage aan een gezond gebit. En nu brengt de Philips Sonicare mondverzorging op een nieuw en hoger niveau.


Met een revolutionaire poetsbeleving op basis van sonische techniek wordt goede mondverzorging een stuk eenvoudiger. Sterker nog, Sonicare belooft schonere, natuurlijk wittere tanden en gezonder tandvlees binnen 28 dagen. Dure bleeksessies bij de tandarts kunnen dus voorlopig worden uitgesteld. Het is dan ook niet verrassend dat de Sonicare inmiddels in de badkamer van vele (inter) nationale sterren staat. Zo riep Oprah Winfrey tijdens n van haar shows: "I love this product" en verklaarde ze dat ze niet meer zonder haar Sonicare kon.*

Gepatenteerde technologie
De Philips Sonicare is ontwikkeld op basis van de sonische technologie die ook in tandartspraktijken wordt gebruikt. Deze vorm van ultieme reiniging van tanden en complete mondverzorging is nu ook thuis te ervaren. De gepatenteerde combinatie van een opzienbarend aantal van 31.000 bewegingen per minuut en een wijd uitslaande beweging van de borstelharen, zorgt voor een unieke vibratie. Hierdoor ontstaat een buitengewoon diepe en krachtige reiniging. De sonische vibratie geeft een bijzonder aangenaam poetsgevoel, waardoor de dagelijkse tandenpoetsroutine verandert in een verwensessie van de mond. Het resultaat: een gegarandeerd stralende en gezonde lach!

Zachte reiniging
Met de Sonicare Elite heeft Philips de standaard voor mondverzorging naar een hoger niveau gebracht. De borstel kan met zijn lichtgewicht ontwerp, ergonomische design en de opzetborstel die - in tegenstelling tot andere elektrische tandenborstels - onder een lichte hoek ten opzichte van de houder is geplaatst, zelfs de moeilijk bereikbare plekjes in de mond makkelijk en grondig poetsen. De borstelkop is onderverdeeld in 3 zones met zachte borstels aan de uiteinden, zachtere borstels naar het midden toe en de zachtste borstels in het hart van de borstelkop. Hierdoor worden de tanden als het ware omarmd om de best mogelijke en tegelijkertijd meest verzorgend zachte reiniging te bieden.

Aanbevolen door tandartsen
De Sonicare zorgt niet alleen voor een aangenaam poetsritueel, maar wordt ook aanbevolen door meer dan een derde van alle tandartsen in Nederland en levert in wetenschappelijke- en consumentenstudies een fantastisch resultaat. In klinische tests heeft de Sonicare Elite bewezen meer plaque tussen de tanden en rondom de tandvleesrand te verwijderen dan een gewone tandenborstel, en de meest voorkomende vormen van tandvleesontsteking zelfs terug te kunnen dringen.** In deze tests is ook gebleken dat Sonicare Elite verkleuringen op het gebit, veroorzaakt door koffie, thee, wijn en sigaretten, binnen 28 dagen aanzienlijk kan verminderen. Mede door deze resultaten is de Sonicare Elite al: "de Rolls Royce onder de tandenborstels" genoemd. ***

Adviesverkoopprijs vanaf: 129,00
Verkoopinformatie via: 0900 8406
Meer informatie via www.philips.nl en www.soniclife.nl
Einde persinformatie. Amsterdam, september 2004.


* Oprah Winfrey show, CBS Network
** Het effect van de Sonicare tandenborstel wordt ondersteund door meer dan 60 gepubliceerde studies, uitgevoerd door universiteiten over de hele wereld. Het is bewezen dat deze tandenborstel aanzienlijk effectiever is dan een gewone tandenborstel, op het gebied van plaqueverwijdering, het terugdringen van tandvleesontsteking en het behouden van natuurlijk witte tanden.
*** Uit Forbes Global maart 2003

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.
Koninklijke Philips Electronics N.V. is met een omzet van EUR 29 miljard in 2003 de grootste elektronicafabrikant van Europa en een van de grootste ter wereld. Philips is toonaangevend op het gebied van kleurentelevisies, verlichting, elektrische scheerapparaten, medische diagnostische beeldvormende apparatuur en patintenmonitoring en n-chiptelevisieproducten. De onderneming heeft 164.500 werknemers in dienst, verspreid over meer dan zestig landen. Het concern is actief in de sectoren verlichting, consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur, halfgeleiders en medische systemen. Philips staat genoteerd aan onder meer de New York Stock Exchange (symbool: PHG) en de beurs in Amsterdam. Voor meer informatie over Philips: www.philips.nl/nieuwscentrum.


Noot voor redacties:

Deel: ' Nieuwe sonische techniek verbetert mond- en tandverzorging '
Lees ook