Holland's Best Make-up Artist


Nieuwe talentenjacht: de zoektocht naar Holland's Best Make-up Artist

ROTTERDAM, 20091008 -- BEAUTYPARTNER, intermediair en opleider in de cosmeticabranche, organiseert dé splinternieuwe landelijke zoektocht naar Holland's Best Make-up Artist, een wedstrijd tussen 10 getalenteerde visagisten. Allemaal met hetzelfde doel: Top Visagist worden!

Populaire programma's als America's Next Top Model en Project Catwalk zijn een inspiratie geweest voor dit nieuwe Nederlandse format. Holland's Best Make-up Artist wordt via Internet in drie afleveringen uitgezonden. Gezocht wordt naar de beste visagist die zijn/haar vak verstaat en naast een flinke dosis enthousiasme over voldoende kennis en creativiteit beschikt om zich Holland's Best Make-up Artist 2010 te mogen noemen.

In deze unieke wedstrijd strijden de finalisten naast de felbegeerde titel Holland's Best Make-up Artist 2010 ook om een geldcheque, een contract als Visagist bij BEAUTYPARTER en een uitgebreid make-up pakket. De afleveringen worden via Internet uitgezonden op de druk bezochte beautysite's www.styletoday.nl en www.visagie.nl. De kandidaten zullen geselecteerd worden door een vakjury die er vervolgens van overtuigd moeten worden dat de visagisten beschikken over creativiteit en vakkennis.

De voorselectie vindt plaats op zondag 15 november. De drie rondes vinden hier opvolgend plaats op zondag 22 november, zondag 29 november en zondag 13 december. Allen te Rotterdam. Opgeven kan nog tot 31 oktober. Meedoen? Durf jij de uitdaging aan en denk jij dat jij het nieuwe visagie talent van Nederland bent? Kijk voor de voorwaarden op www.beautypartner.nl/hollandsbestmake-upartist.


Deel: ' Nieuwe talentenjacht Holland's Best Make-up Artist '
Lees ook