Persbericht

Nieuwe tarieven IntroPay voor online payment

IntroPay, de online paymentdienst van ISP IntroWeb, introduceert op 30 augustus 2001 nieuwe tarieven voor afhandeling van de transacties. De nieuwe tarieven zijn opgebouwd uit een vast bedrag per maand inclusief een aantal transacties en een variabel bedrag voor extra transacties. IntroPay is hiermee de goedkoopste aanbieder van de afhandeling voor online betalingen met creditcards en SET in Nederland.

Tarief
Het nieuwe tarief is EUR 45,- (euro) (dit is inclusief 50 transacties) per maand en tot EUR 0,30 (euro) per extra transactie. Hiermee is IntroPay de goedkoopste aanbieder van de afhandeling voor online betalingen. IntroPay kan dit doen doordat het zich beperkt tot twee betaalvormen: creditcards en SET betalingen. Het aanbieden van meer betalingsmogelijkheden leidt tot hogere tarieven voor de afhandeling van transacties. Betalen met een creditcard is het populairste online betaalmiddel, zowel in Nederland en Europa alsook in de rest van de wereld.

Integratie in E-commerce site
IntroPay is eenvoudig te integreren in vrijwel elke E-commerce website, waarbij de vormgeving van de webwinkel gebruikt kan worden. Binnenkort zal IntroWeb ook E-commerce software introduceren waarmee ondernemers een eenvoudige shop online kunnen zetten waarbij IntroPay is gentegreerd. IntroWeb biedt nu al de hosting van E-commerce sites die gebaseerd zijn op InterShop aan waarbij IntroPay is gentegreerd. In alle gevallen is de veiligheid gewaarborgd door toepassing van diverse beveiligingstechnieken.

De IntroCom Groep
De IntroCom Groep bestaat uit IntroCom en IntroWeb. IntroCom is specialist op het gebied van ICT-beveiligingen. IntroWeb is gespecialiseerd in het leveren van internet-totaaloplossingen aan bedrijven. Steeds meer bedrijven ontdekken dat veiligheid op het internet van groot belang is voor zakelijke toepassingen. Doordat IntroWeb en IntroCom continu kennis uitwisselen en elkaar ondersteunen, lopen beide specialisaties altijd voorop in hun vakgebied.

Einde persbericht
Kijkt u voor meer informatie op www.introcom.nl , www.introweb.nl en www.intropay.nl

contact
Petra Hogevonder
Marketing en Communicatie IntroCom Groep
Telefoon: 074 - 243 01 05
E-mail: hogevonder@introcom.nl

Deel: ' Nieuwe tarieven IntroPay voor online payment '
Lees ook