Nieuwe TV-spot Jansma Burdaard


BURDAARD, 20171016 -- Reeds meer dan twintig jaar is Jansma Burdaard een vertrouwd gezicht op de regionale televisie. Bijna legendarisch zijn de Ameland-spotjes op Omrop Fryslan TV met Rients Gratama als flierefluitende vakantieganger en Feije Spoelstra als verongelijkte buurman.

De spotjes speelden toen vooral in op het gemak van kunststof: met kunststof kozijnen houd je tijd over voor vakantie, met houten kozijnen blijf je bezig met verven. Inmiddels is iedereen wel bekend met het gebruiksgemak van kunststof kozijnen. In de nieuwe campagne is daarom voor een andere invalshoek gekozen. Jansma Burdaard produceert en monteert alles in eigen beheer waardoor de klant met één partij te maken heeft. Mochten er zich onverhoopt eens problemen voordoen, dan weet de klant waar hij terecht kan. Helaas is dit niet overal zo vanzelfsprekend en wordt de verantwoordelijkheid nogal eens afgeschoven.

[Nieuwe TV-spot Jansma Burdaard]

Met ruim 30 jaar ervaring speelt het familiebedrijf met de nieuwe commercial  in op betrouwbaarheid en zekerheid.  De campagne start deze week en is te zien op regionale televisiezenders in Fryslân, Groningen en Drenthe. De nieuwe commercial is ook te zien op de website: www.jansmaburdaard.nl
Deel: ' Nieuwe TV-spot Jansma Burdaard '
Lees ook