Nieuwe uitgave Bed & Breakfast in Nederland verschenen


Vanwege het succes van de eerste editie brengt Bed & Breakfast Nederland een tweede editie uit van het boek `Bed & Breakfast in Nederland' - compleet gerestyled en met 400 extra bed & breakfast locaties

BLADEL, 20061130 -- Het boek `Bed & Breakfast in Nederland' bevat ruim 1000 kleinschalige en unieke logeeradressen verspreid over heel Nederland. De dikke bundel telt maar liefst 544 pagina's en 1200 kleurenfoto's. Het boek bevat uitgebreide omschrijvingen van de bed & breakfasts met informatie over de historie en omgeving met talrijke tips voor uitstapjes en activiteiten. De meest interessante plekjes en logeeradressen in Nederland zijn overzichtelijk in kaart gebracht.

Binnenkijken
Iedere locatie is voorzien van ??n of meerdere kleurenfoto's van interieur, exterieur, tuin en/of omgeving. De foto's geven een eerste indruk van het bed & breakfast, want om ?cht de sfeer te proeven moet je er geweest zijn. Ieder bed & breakfast biedt namelijk een unieke beleving. En de bed & breakfast eigenaren stellen alles in het werk om een aangenaam verblijf te bieden.

Zoeken en vinden
Het aanbod is uiterst gevarieerd: van eenvoudig tot heel luxe, van stad tot platteland, van ouderwetse boerderij tot moderne villa, van tram tot woonboot; het is allemaal in het boek te vinden. Alle locaties staan gerangschikt per provincie en met behulp van de gedetailleerde kaarten van Nederland en het alfabetische plaatsnamenregister kun je ze gemakkelijk zoeken en vinden.

Fietsen met overnachting
Op de gedetailleerde kaarten in het boek zijn ook de landelijke fietsroutes (LF-routes) afgebeeld. Dit zijn doorgaande fietsroutes die stedelijk en landelijk gebied op een aantrekkelijke wijze met elkaar verbinden. Bij elkaar vormen ze een wijdvertakt landelijk netwerk van ruim 4.500 kilometer bewegwijzerde routes, waarmee je ontelbare fietstochten kunt samenstellen. De LF-routes in combinatie met de bed & breakfast adressen zijn ideaal voor het uitstippelen van een korte of lange fietsvakantie, maar vormen ook een prima basis voor dagtochten.

Bed & Breakfast is populair
De populariteit van bed & breakfast in Nederland is de afgelopen tien jaar sterk toegenomen, dankzij een sterke hang naar kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. Ook de economische ontwikkeling is een belangrijke drijvende kracht; steeds meer mensen ontdekken dat bed & breakfast - door een goede prijs-kwaliteitverhouding - aantrekkelijker kan zijn dan andere accommodatievormen. Met de stijgende vraag is ook het aanbod toegenomen. Van de huidige bed & breakfasts is meer dan de helft in de afgelopen vier jaar opgericht.

Het boek is verkrijgbaar in de Nederlandse en Vlaamse boekhandel, de VVV's en via www.bedandbreakfast.nl

Bed & Breakfast in Nederland/ ISBN: 9080922390/ ? 22,95


Deel: ' Nieuwe uitgave Bed & Breakfast in Nederland verschenen '
Lees ook